Engagement Party?

Eh... så jag satte mig ner med immigrationspapperen idag & inser att en av frågorna man måste besvara gäller just förlovningar. Fast inte bara - när, var, hur. Nope, de vill även veta om man officiellt firat sagda event. Alltså, om det arrangerats någon form av fest. Eftersom grundregeln när det kommer till att fylla i den här typen av papper är att man vill fylla i så många "JA" boxar som möjligt så måste vi nu arrangera en förlovningsfest. Hilp! Vad är tanken här - ska vi ordna sagda fest, eller Pauls föräldrar eller... Jag är helt lost! I fall att någon av er har erfarenhet kring konceptet förlovningfest så får ni hemskt gärna komma med lite input!

Kommentarer
Postat av: Aleka

Gud vad kul. Ångrar lite att vi inte hade någon förlovningsfest. Här är de tjejens familj som anordnar (vilket ju är lite svårt för dig, och mig). I Sverige tror jag inte vi har några direkta traditioner om de där, inget gemeneman gör iaf. Men de kanske finns massa roliga kanadensiska traditioner angående de hela?

2012-04-13 @ 18:33:37
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Ida

Har kollat runt lite & det verkar som om samma gäller här - alltså att tjejens familj ordnar förlovningsfesten. Vilket ju som sagt kan bli lite knepigt. Fast, jag tänker att vi kanske kan ordna något tills dess att mamma & pappa kommer hit. Även om de inte är värdar för festen vill jag ju ändå hemskt gärna att det kan vara med & det är ju bara två månader kvar tills de ska hälsa på.

2012-04-13 @ 19:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0