Not helpful!

Ibland kan väldigt enkla saker bli väldigt komplicerade helt pågrund av att man har en liten katt i huset. Ta "plocka upp handduk från tvättkorg" som exempel. Inte en särskilt komplicerad manöver i sig, men om botten av tvättkorgen bebos av ett luddigt litet troll så är det lättare sagt än gjort.


Det spelar liksom ingen roll hur mycket man än försöker övertala trollet att släppa handduken fri, trollet vägrar ändå. Så då ger man upp & släpper ner handduken & tänker att man kanske kan bädda sängen istället. Vilket får trollet att flyga ut ur tvättkorgen som en champagnekork & ATTACKERA sängkläderna...

Att ha katt är alltså att dela sitt liv med en medhjälpare som lystrar till tvärtomspråket.

Kommentarer
Postat av: Aleka

Haha bädda sängen är min ena katts favorit lek. Varje morgon ska hon hänga i täcket och jaga lakanet. Inte lika kul när hon river hål, men som alltid kommer dom undan med vad som helst.

2012-05-01 @ 08:51:21
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Ida

Mammut älskar när vi bäddar rent, det är helt klart favoriten! Så här långt har vi klarat oss från hål, men ma & pa´s katter lyckas med det titt som tätt... som sagt, så där kul - men något de kommer undan med bara för att de är så tokiga & söta!

2012-05-01 @ 14:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0