Rocks...

Geologen i mig har haft en väldigt bra resa so far... kikat på massa kalksten, silat sand mellan fingrarna & fiskat ut foraminiferer för att visa Paul. Förklarat skillnaden mellan vittring & erosion, pekat ut havstulpaner & mollusker med latinska namn. Så kom vi till Church Bay & jag fick syn på en gastropod jag inte sett tidigare...


Det var bara det att vattnet var väldigt kallt, så jag frågade Paul om han inte kunde fiska upp den åt mig. Han kavlade upp byxorna, klev i, rotade runt, svängde runt... föll ner på knä & öppnade upp handen & där fanns en liten ask. En liten ask med en helt annan sorts sten än vad vi sett här på ön. En kolbaserad variant från Brittish Columbia - & nu sitter den på min hand & blixtrar alldeles otroligt vackert.

Så summa sumarum, det har varit en väldigt bra dag idag.

So, här har ni den - vår första bild tillsammans sedan vi förlovade oss!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Wo hoo! Grattis grattis grattis! Kul att få bära runt en kolbaserad sten permanent! Fast det gör ju andra människor glada också, inte bara geologer dvs! Mycket roligt, dags att beställa lite wedding böcker på amazon eller? Du som gillar inredning och bak kommer väl ha ett paradis av att planera bröllop! Sverige eller Kanada ? Sverige yes? Grattiskram

2012-04-09 @ 11:14:54
Postat av: Jo

GRATTIS!!!!!!!! Åh så himlans roligt! Den lille busen involverade mig utan att helt berätta vad det handlade om... även om det fanns i bakhuvudet. Hytt lite åt honom åt mig, sedan ge honom en stor grattiskram =)



Puss på dig!



P.S Jag förväntar mig att få en verbal uppdatering över skype när ni kommit hem =)

2012-04-09 @ 11:45:06
Postat av: Jo

Och jättefin ring =)

2012-04-09 @ 11:45:37
Postat av: Camilla

Åh ett stort grattis! :)



så fin ring! :)

2012-04-09 @ 12:17:12
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/
Postat av: Aleka

Grattis till er båda! =D

2012-04-09 @ 12:33:57
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Ida

Först av allt - till er alla - TACK!



Det hela känns ju väldigt nytt, så jag har inte dragit igång stora bröllopstrumman än. Fast, jag kittar nog upp mig på en tidning eller två när jag kommer tillbaka till Toronto! Bröllop får det nog bli både i Sverige & Canada, fast Canadaversionen blir nog mer av en fest & mindre av löften & präster. En sak är säker, jag vill inte ha något jättebröllop med inhyrda svanar & annat trams. :)

2012-04-09 @ 14:10:57
Postat av: ma

Hej Ida och Paul och grattis för förlovningen. Vi fick höra om det via farmor, i början av veckan, och bad Mgs att skicka de första lyckoönskningarna från oss alla från Cape Town direkt. Det kom som en total överraskning för oss. Vi satt nämligen och drack eftermiddagskaffe vid en strandkafé, och tänkte bara höra med frmmor hur hon hade det, när hon levererade nyheten. Grattis och lycka till ma och pa.

2012-04-13 @ 20:38:41
Postat av: Ida

Tack mamma! Magnus skickade bara lyckoönskningar från honom & Anna, så det är skönt att höra av er också - så att ni inte legat & grinat i kudden sedan farmor levererade nyheten. :) Ringer imorgon, kram!

2012-04-14 @ 00:23:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0