Bara 12 dagar kvar!

Att komma tillbaka från stugan & möta sin inbox... who... många mail. Enorma mängder facebook grattulationer & så... ett mail med ett gäng kattungebilder. Alltså, jag smälter på stolen & trillar ner på golvet & bara upphör att tänka på något annat än hur otroligt söta kattungar är.
Hur mycket jag älskar små lejonhakor, fjunig päls & stora tassar. Åh, åh... vill snorta kattungenackdoft NU! Mindre än två veckor tills vi får träffa dem, det känns lika långt bort som julafton gjorde när man var sju.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Men åååhåååå. Alltså. Katter. Ren och skär kärlek!

Gillar Tottes stil. Bra där. Iris har kört utstirrningstaktiken vid ... olämpliga tillfällen. "VAD GÖR DU MED MIN MATTE?!?!?!?"


Svar: Hahaha! Den hade ju varit lite jobbig! Kanske mest för P... :) Totte gillade inte killar som kom & hälsade på överhuvudtaget. Hade ett gäng killkompisar som brukade komma över för spelkvällar & som inte kunde koncentrera sig på TP frågorna bara för att Totte helt kompakt satt & glodde på dem. Från cirka 45 cm avstånd.
När det gäller allergifrågan - så sant. Vet endel allergiker som inte känner av skogisar alls & andra som verkar reagera värre mot dem än andra raser. Sen kan man ju också lösa det på det sättet att man talar om för någon att de faktiskt inte får vara allergiska. Så var det med Paul när vi träffades, han trodde att han var lite överkänslig & jag bara "niet" & titta på honom nu! Nu är han täckt av katthår 24/7 & inte ett igensvullet ansikte så långt ögat kan nå!
Ida

2012-08-07 @ 17:16:17
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Nu tar jag beslutet att flytta diskussionen hit... Det är väl lite olika huruvida ragdolls ses som allergivänliga, det är ju från person till person, men för mig funkar det alldeles utmärkt! :) Min mammas f.d kollega föder upp skogisar, så var faktiskt lite inne på att skaffa en skogis först :)

Svar: Oh, & när det kommer till skogisar - världens finaste, men shit vad de väger. Otaliga är de gånger jag svettandes kånkat Totte genom en flygplats & lovat mig själv att köpa en ökenråtta som nästa husdjur.
Ida

2012-08-07 @ 17:21:43
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Haha... Iris 4,3 kilo känns lite lagom ;)

Totte låter överbeskyddande, men tänker att det ju gav dig lite handikapp i spelandet när de inte kunde koncentrera sig! Väldigt glad över att Patrik inte är allergisk :)

Svar: Mammut väger 5 kilo & det känns perfekt! Tottes tio kilo... men gud vad kramp i armen man fick. Värst var dock när man var i transit & skulle försöka manövrera både honom & bagage - inte bara för att det var jobbigt, utan mest för att jag alltid hade så dåligt samvete över att jag inte kunde finbära honom. Klart jag gjorde mitt bästa för att han skulle vara så bekväm som möjligt, men 20 kilo packning, handväska & så honom... inte helt lätt.
& jo - ägde så på TP. :)
Ida

2012-08-07 @ 18:48:32
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Hurra för 4-5 kilos katter! Håller tummarna för att lilla Svante inte blir en bjässe, då blir det inte roligt för matte att åka tåg med två katter i bur...

Svar: Ja herregud... att resa själv med två katter plus bagage... Hm, det hade ju varit apsmidigt om man hade kunnat köpa en resebur för katter som gick på hjul - som en liten kabinväska - & så hade man haft tillvalsmöjligheten att bygga på med extraburar. Får leta på nätet & se om någon säljer något sånt, hade varit så smidigt nu när vi också ska få två katter!
Ida

2012-08-07 @ 22:50:32
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Ida

Typ såhär:

http://www.arcatapet.com/item.cfm?cat=10950

Fast inte så galet dyr & med möjlighet att lägga till en till transportväska on top!

2012-08-07 @ 23:10:22
Postat av: Matilda

Min pappa föreslog att jag skulle låna hans... ja, en sån där grej man kan flytta lådor på vid flytt. Blir ju ungefär samma princip!

Svar: Men gud... vad heter det? Tror att Paul kallar dem för trolley, så tralla? Jo det borde ju fungera, fast du hade kanske kunnat fixa en version som är lite mer lättvikt. Alternativt ta en vanlig dragväska, kapa av locket & så bygga två små kattutrymmen inne i väskan. :)
Ida

2012-08-08 @ 17:37:10
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Pappa har en liten! Väldigt behändig... Tänker att en sån här: http://image.made-in-china.com/2f0j00mBZabiHdMqhW/Foldable-Trolley-HS-30S-Steel-.jpg vore perfekt!

Svar: Nejmen gud så smidig! Man hade bara behövt lägga till två plattformar & krokar för fastspänning för att få en supersmidig katt-transport får två katter!
Ida

2012-08-08 @ 21:20:08
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Vi har en affärsidé!

Svar: Absolut! Vi får köpa var sin såndär liten kärra & sen börja fnula på olika lösningar. När vi kommit på det ultimata sättet att transportera de små liven på kan vi söka patent!
Ida

2012-08-09 @ 11:59:52
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Flytta till Sverige så vi kan ha affärsmöten! ;)

Svar: Så få se nu, vår affärsidé är att designa katt-transporter samt sätta ihop hemsidor för kattuppfödare som inte är fullt så tacky? Eller ska vi ge oss på att föda upp birmor/ragdolls tillsammans?! :)
Nejmen seriöst, det HADE varit så kul att faktiskt ses på riktigt & bara helt kattnörda!
Ida

2012-08-09 @ 23:24:07
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Haha, tycker det där med uppfödning verkar helt sjukt jobbigt... Då hinner man ju liksom inte ligga i soffan och gulla med the catz. Katt-transport och hemsidor låter bättre! Du får ta och bege dig till Lund ;)

Svar: Jag gillar själva kattuppfödarbiten FÖRRUTOM de där utställningarna... gud så jobbigt. Var på en jättestor i Stockholm med Tottes uppfödare & folk var... "lite speciella" om man säger så. Missförstå mig rätt, jag älskar katter - men jag tänker att jag kanske ändå har en sund balans mellan dem & övriga saker som intresserar mig. De här människorna, not so much. När man klär sig top till tå i katt-tryck har det gått lite för långt tycker åtminstonde jag. :)
Ida

2012-08-10 @ 10:16:20
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Haha, no shit...

Svar: Alltså, jag bodde hos Tottes uppfödare den där helgen utställningen var. ALLT i hennes lägenhet hade katt-tryck. Kuddar, gardiner, lampskärmar... Det var lite creapy för att vara helt ärlig. Sen hjälpte det ju inte direkt att hon hade två okastrerade hankatter i en tvåa...
Ida

2012-08-11 @ 12:40:29
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0