Dirty Kitteh!

Dessvärre för Mumin så irrade han in sig i landet där vi planterat nytt = mycket smutsig liten kisse. Så vi fick rengöra honom. På med duschmössan!
Enda som fattas, liten skrubb-borste i tassen. Vi får nog åka ut till IKEA & köpa en diskborste som han kan använda nästa gång...
Om ägare skrattade elakt åt kisse när detta kortet togs? Neeejdå! Respekt är ledordet i vår familj!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Men finaste lilla killen! :)

Word på att katter ska leva för alltid.

Svar: Finaste lilla kissen höll dessutom på att ge mig en infarkt. Stod & lagade middag ute i stugan då jag helt plötsligt i ögonvrån registrerar "katt på balkongräcke"... Två sekunder senare var panisk Ida ute på balkongen - där Mammut mycket riktigt ballanserar på räcket, bara för att ögonblicket senare dyka rätt ner mot marken. Ett nätt hopp på minst två meter. Herregud... Allt gick dock bra, han gjorde inte illa sig & Paul fångade in honom på stört. Visade sig att han tryckt sönder myggnätet i en av stugdörrarna & lyckats pressa sig ut på balkongen den vägen. Så nu blir det att inhandla ny SUPERSTARK skärm. Tänker att han inte borde fixa att ta sönder något som är tvättbjörns-säkrat.
Ida

2012-08-27 @ 11:24:04
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Mammut då!

Svar: Snacka om att ha missbrukat sin förtroendekvot! :)
Ida

2012-08-27 @ 14:40:21
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Iris förtroendekvot är icke-existerande efter rymningen för två veckor sedan.

Svar: Men då är det ju himla bra att vi båda snart får två nya små katter som vi kan lite på helhjärtat istället! Är säker på att Svante & lillebror aldrig kommer att vålla oss lika mycket oro som de där andra små skogstrollen!
Ida

2012-08-27 @ 20:53:14
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0