Kom ihåg att andas...

Det är lite mycket den här veckan - på jobbfronten. Så där så att jag blev skitlättad när en sedan länge inplanerad middag inte blev av igår. Satt & jobbade till halv elva & sen kändes det lite bättre, förhoppningsvis får jag bort eländet från mitt skrivbord idag. Jo så måste det bli - så kan vi fira sen med att åka & köpa ett par nya löparskor åt mig!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Heja Ida! :) Krossad sammet och tveksamma hemsidor verkar vara grejen. Verkar finnas många bra tillbehör till Ankarsrum! Känns kul med svenskt också.

Svar: Ofta musik på sidorna samt fladdrande fjärilar & annat märkligt... Helst lite bling också. Mammuts uppfödare har således en väldigt modest hemsida i sammanhanget!
http://pussetoebirmans.com/index.html

& jag håller med om att det är kul med svenskt! Fast inte för mig här, hade väl blåst ut halva kvarteret om jag försökt mig på att koppla in en Ankarsrum här. Vådligt med 220 V... :)
Ida

2012-08-09 @ 21:17:50
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

Oj. Det var allt en stilren hemsida, iaf i sitt sammanhang ;)

Svar: Men eller hur? :) I jämnförelse med hemsidor som inte rör katter, kanske inte så mycket - men i just det här sammanhanget så är det ju närmast lysande!
Ida

2012-08-09 @ 23:22:38
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0