Men jag är KÄR!

Kattungeträff idag! Dagen jag längtat efter något så oerhört! Satt med fjärilar i magen hela vägen ut till Waterloo där vi möttes av två små tuffa killar.
& man tittar på allt det här luddet & bara "men två kanske inte är en så dum idé..." innan man tar förnuftet tillfånga & inser att två katter är ungefär vad ett hus i vår storlek fixar. Så då måste man välja & så sitter man där & försöker komma på om man gillare en lite bättre än den andra & BESLUTSÅNGEST! Tills en liten varelse knatar fram & hälsar...
& sedan sätter sig ner & är lite allvarsamt eftertänksam medan den andra kattungen lever rövare...
När sagda lille kille sedan travade bort till Paul, blev tippad på rygg & började spinna - ja då var vi naturligtvis helt hjälplöst sålda. Vi bara satt där med leenden från öra till öra & behövde inte ens prata ihop oss. Det var liksom helt självklart vilken katt som var vår. So, säg hej till litet fluff med rund mage & STORA öron!
Nu - namnleken i en månad tills fjun får flytta hem till oss...

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hej fina lilla vännen! Åhååååå.

Svar: Som sagt, jag är kär. Vill ha hem liten nu!
Ida

2012-08-20 @ 13:20:11
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Jo

Tycker fjun lät bra som namn =)
Och herregud vad söt!

Kram!

Svar: Hm, på en kattunge kanske - men han måste ju få ett namn som fungerar när han är lite större också. Försöker lobba lite smått för att han ska få heta Mumin, eftersom jag tycker att det är ett så sött namn. Problemet är bara att jag refererar till Mammut som Mumin nästan hela tiden - så Paul tycker att det är att stjäla hans smeknamn. Vilket han ju har en poäng i... men jag tycker ju att det är så sött att jag vill göra det till ett officielt namn!
KRAM!
Ida

2012-08-20 @ 20:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0