Mumin & det här med att hantera frustration...

Jag tror att alla som har katt vet att det här med "vänta" inte är någon hit. Vill katt något så ska det hända NU. Satt & påtade på med lite medelhavskoordinater när Mumin bestämde sig för att han ville gosa. Bara det att jag inte riktigt hade tid. Åtminstonde inte för att gosa så där mycket som han ville, klapp på huvudet räcker kanske för en hund men inte för en Mumin. Så liten började klaga. Pressade sig in precis under min armbåge & så jamade han så där dovt - lite som om världens undergång var i antågande. Dumma människan fortsatte dock att plotta koordinater. Då brast det för det lilla trollet & han BET mig. I gäddhänget. Hårt. Alltså... jag blev så chockad att jag dels kom av mig i plottandet men också så pass att jag inte ens värjde mig. Jag bara satt & glodde ner på den lilla pirayan som fortfarande höll mjukt hull mellan spetsiga tänder & Mumin, ja han visste inte vad han skulle göra av sig själv - ögonen bara flackade runt i det lilla huvudet & så kom världens ynkligaste pip ut ur honom. Vilket fick handlingsförlamningen att släppa & liten kisse blev uppskopad i famnen - Friends Again!

Kommentarer
Postat av: Aleka

hhahhaaa oh de var de gulligaste! Kan verkligen se de framför mig "ooups vad gjorde jag?!". Han verkar vara en så himla speciell katt!

Svar: Han blev verkligen stressad - men samtidigt hade han drabbats av total "galen katt" & kunde liksom inte hejda sig själv. Lilla knasbollen... & jo, han är väldigt speciell. :)
Ida

2012-08-22 @ 01:48:42
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Matilda

Jag tror jag älskar Mammut.

Svar: Det gör jag med, men inte fullt lika mycket när han biter mig i alldeles för mjällt kött. :)
Men jag ska hälsa honom att han har en stark fan-base i Lund.
Ida

2012-08-22 @ 11:33:54
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0