Såpan rullar vidare...

Allt det här hus-strulet... ja det rullar vidare. Igår var vi tvugna att gå över & betala hyran (den gamla, Pauls argument om att en omedelbar höjning var olaglig bet) & ingen av oss såg väl fram emot det så där jättemycket. Så ringde vi på dörrklockan & Isabel kom ner för trappen & sen började ett väldigt märkligt utbyte där hon försökte förklara att Joao är en god man, men att det slår slint i huvudet på honom ibland när han blir stressad... Vi stod där som fån i säkert 20 minuter & bara "Um..." medan hon fortsatte i stil med "alla på hans sida är lite instabila när de blir stressade".
 
Oki, jag ska inte säga att vi är helt hundra - men det känns som att Isabel skäms över hur söndagens möte gick till. Samt att hon inte hade så mycket att säga till om i frågan & att hon nu försöker be om ursäkt, så där mellan raderna. Det hade ju också förklarat varför Joaos brorson bad henne att vara tyst varje gång hon försökte säga något i söndags... Ja herregud... jag vet inte alls... 

Kommentarer
Postat av: Jo

Vilken liten ynkrygg Joao är då att gömma sig ute i trädgården om det nu var hans idé. Lycka till!

Svar: Absolut. Kändes verkligen som om Isabel försökte släta över igår... så vi får väl se vart allt där här slutar. Just nu är jag bara "men kan vi flytta hem till Sverige?". :)
Ida

2012-08-02 @ 21:30:51
Postat av: Jo

Det röstar ju jag starkt på iofs =)

Svar: Du... Paul & jag kikar på hus, räkna på att vi flyttar hem inom de närmsta två åren om inte före det. Jag vill HEM!
Ida

2012-08-03 @ 14:33:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0