Dagens I-landsproblem...

Paul jobbar hemma idag & föreslog Starbuckslunch. Sånt behöver man inte be mig två gånger om, var ute i bilen på cirka 30 sekunder. Vi åkte iväg till vårt favoritStarbucks & livet lekte. Tills de talade om att de bara hade en Spinach Feta Wrap på lager. Men ni hör ju, katastrof... Så vi packade in oss i bilen & åkte till Starbucks nummer två. Samma problem, så Paul gav upp & valde en breakfast sandwich & vi kunde lägga vår beställning. Fick min frapp, tog en klunk & insåg att något gått fel - det smakade inte som det skulle. Lite dividerande fram & tillbaka & det kom fram att baristan använt espresso eftersom de hade slut på frappbasen. Bad då att få ett tillgodokvitto & vi åkte vidare till Starbucks nummer TRE för dagen. Bara det att det återigen blev fel! Japp, nästan slut på frappbas så baristan hade använt espresso igen. Så hon gjorde om den åt mig, med de allra sista pumpen som fanns av den rätta basen & jag kunde gå därifrån med rätt order. Rätt order, men hjälp så bortskämt det känns att kasera 2 hela drinkar baserat på att de inte blandats "som de ska". Väl tillbaka i bilen utsåg jag mig själv till dagens I-landsbitch, medan Paul menade att det var absolut nödvändigt att jag stod på mig som kund...
Men bortsett från att jag fortfarande känner mig helt OTROLIGT meckig så har jag ändå en väldigt bra dag idag. Heldagar med Paul har lätt den effekten. Dessutom är det tillräckligt kallt idag för att inviga min julkalenderbasker & julkalendervantar signerade FARMOR - bara en sån sak lyfter vilken dag som helst!

Kommentarer
Postat av: Jo

Först: väldigt fin basker =)
Sedan, kan hålla med om att det känns onödigt att slänga två drinkar men samtidigt vad är det för muppar som inte frågar "är det ok om jag använder espresso ist"? Är inte så svårt, ser det som deras fel och inte ditt.

Kram!

Svar: Tack!
Det var Pauls argument, men det tar liksom ändå emot - det är ju inget fel på drinken i sig, bara det att jag personligen inte gillar den med espresso. Nåja, nu vet jag ju fortsättningvis att det gäller att fråga innan! Kram!
Ida

2012-12-13 @ 19:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0