Men här var det livat!

Jäklar i min lilla låda vad vi gör huvudstaden!!!
Eller så gick vi & åt middag på den restaurang som låg närmast hotellet & Paul petade i sig typ två tuggor & såg allmänt feberimmig ut tills dess alvedonen kickade in. Nu roar vi oss med te & råttfällan. Jag har vunnit samtliga omgångar så här långt - absolut en fördel med att spela mot någon som inte är helt 100% frisk!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej på er, stackars sjuklingar! Jag vill inte stressa er då ni nu inte är krya, men hur ser er dag ut? Vi ska laga mat och sen bjuda våra föräldrar på middag. Men är ni i närheten av Östermalm idag? Vad gör ni framåt tolvslaget? Eller ska vi ses nästa gång om ni är i Sverige eller vi i Toronto? Kram!

Svar: Hej Åsa! Hade väldigt gärna velat ses, men vi är inte direkt umgängesmaterial just nu. Paul har haft feberfrossa hela natten & min sinusinfektion verkar vara tillbaka. Så vi kommer att fira väldigt stillsamt med Josefin som också är sjuk & så får vi se hur mycket vi orkar med. Så jag tror att det blir bäst om vi ses nästa gång vi/ni är i respektive stad. Kram & gott nytt år!
Ida

2012-12-31 @ 08:22:08
Postat av: Åsa

Oki, inga problem, krya på er, stackare! Om ni dock vill ta en promenad kring tolv slaget brukar vi stå på en bryggorna nära M/S Stockholm utmed Strandvägen, med en flaska skumpa, duckandes fyrverkerier och kanondunder.
Kram och Gott Nytt! Hälsa Paul!

Svar: Tack, vi ska göra vårt bästa genom att genast trava iväg till apoteket & köpa alvedon! Var på Skansen förra året, så vi kanske ska försöka oss på Strandvägen i år - är det Strömmas M/S Stockholm du menar? För den åkte vi ju med igår! Kram & hälsa familjen om vi inte ses vid midnatt!
Ida

2012-12-31 @ 11:53:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0