Men jag är glad!

Jag inser ju att ni hemma i sverige kanske inte direkt jublar över all snö som helt plötsligt verkar ha bestämt sig för att komma på en gång bara så där. Absolut jobbig med inställd trafik, förseningar & att helt plötsligt behöva tacka halvmetersdrivor. Men... jag kan inte låta bli att jubla lite i soffan här hemma - för vi flyger ju hem om bara 15 dagar & då vill jag ha snö! Förra julen var ju bara så galet varm att vi landade i ett SNÖLÖST Umeå. Snacka om att min julstämning hotade att dö på fläcken. Lycksele var ju tack & lov bättre, även om Ume-älven inte fryst igen (vanligtvis kan man åka bil över isen!), men det var på håret. Så när jag nu läser "snökaos", jag då måste jag erkänna att jag blir himla uppåt. Det blir en vit jul!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Det är mysigt att vara inne men att behöva gå ut är inte lika roligt. Bara blåsandes ger sig så kommer det se så fint ut ute :)

Svar: Usch, blåst är inte kul! Inlandstjej som jag är vill jag helst att det ska vara vindstilla. Fast måste jag välja på blåsigt/snöigt december & vindstilla/bar backe så väljer jag alla gånger snö! :)
Ida

2012-12-05 @ 23:32:20
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se
Postat av: Trillingnöten

Alltså, snö gör mycket för julkänslan! :)

Svar: Så galet mycket! Eftersom jag kommer från västerbotten så är en snölös vinter verkligen helt galet deppigt. Var kommer du ifrån i sverige?
Ida

2012-12-06 @ 02:41:40
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Trillingnöten

Jag förstår att det känns tomt UTAN snö :) Jag är från mellansverige, Sala :) Och där var det ofta snö, i alla fall hälften av vintern. Numera är det snö flera månader. Saknar snön lite...fast bara runt jul...saknar INTE minus 25 grader dock...gillar du kylan också?

Svar: Det känns så mörkt utan snön, riktigt deppigt. Fast kylan klarar jag mig helst utan. Har väldigt dålig cirkulation i fingrarna, så vintern kan vara rätt jobbig pga det. Har dock blivit mycket bättre sen jag investerade in en Canada Goose jacka 2010!
Ida

2012-12-06 @ 03:49:31
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0