Ett inlägg som skulle handla om glögg...

Jag hade tänkt skriva om att vi ska på julpotluck ikväll, tåta ned några rader om att jag tagit mig ur mjukiskläderna & rotat fram en flaska glögg för att skåla in hockeyjuniorernas seger. Så, jag tog fram sagda glögg ur det skåp där vi förvarar alkohol samt alla våra glas (50-talsporslin som vi slitit för att få ihop) - satte mig framför datorn, knäppte kortet &... KLIRR!

Vänder mig om & inser att jag inte stängt skåpet & att Mammut beslutat sig för att hoppa upp på det övre hyllplanet. Hyllplanet som innehåller alla glas. Katteländet har sedan LAGT sig ner ovanpå glasen, för en liten tupplur. Panik! Det gick liksom inte att dra ut djuret, för då hade alla glasen följt med. Inte heller gick det att lyfta upp & bort honom, för hyllan är för liten. Enda vägen ut är mellan 15-20 cm, alltså kattbredd... Jag svor, jag svor som en borstbindare medan jag fick leka någon slags dyr variant på spelet "Råttfällan", dvs plocka bort glas UNDER katten utan att orsaka massglid av porslin ut på golvet. Tillslut gick det, utan att ett enda glas gick tillspillo.

Vad vi lärt oss av detta? Ta alltid kattlogik med i beräkningen!

Kommentarer
Postat av: Aleka

hahahaa underbart. Kan verkligen se mina katter göra exakt sådär! Himla tur att du fick ut allt!

2012-01-08 @ 11:41:43
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Ida

Ja pust vad lättad jag var när jag äntligen fick ut honom utan att ens de supertunna shotglasen gått sönder. Katter är mästare på att hitta på sånna här saker!

2012-01-08 @ 15:55:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0