Fråga till er som har barn...

Ni som läser den här bloggen & har barn, lite hjälp här. Paul & jag ska ju ta hand om Elsa ikväll medan hennes föräldrar äter en väldigt välförtjänt middag på tu man hand. Vi ser fram emot det med lite skräckblandad förtjusning - vår erfarenhet av små varelser som kräver omsorg sträcker sig ju nämligen till typ Mammut. Är livrädd för att Elsa ska bli helt olycklig & bara gråta efter mamma & pappa i tre/fyra timmar - så jag tänkte att jag skulle vara lite smart & ha en nödlösning. So, jag kittade upp mig på ett litet sett med klistermärken. Sånna där märken som man kan flytta runt mellan olika miljöer. Blev ett zoo-alternativ eftersom Elsa är helt gung ho på allt som har med djur att göra.

Men så blev jag lite osäker. Skjuter jag oavsiktligt Victoria & Fredrik i foten om jag ger Elsa en liten present för att hålla henne nöjd? Kommer hon att bli crazy om framtida barnvakter bara dyker upp med stödstrumpor eller tonårsfinnar? Så - om du har barn & du läser det här - hjälp en barnvakts rookie!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Säg till henne att boken med klistermärkena är er speciella grej. Tror att hon kommer uppskatta det hur mycket som helst! :)



Jag som förälder skulle bli överlycklig över att ha en barnvakt som anstränger sig som ni gör! :)

2012-01-26 @ 20:48:16
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/
Postat av: ma

Det är precis det samma som när du var liten och var hos farmor. Det är inte samma som att vara hemma mer mor och far utan något speciellt och kopplat bara till farmor och farfar. Kram, och ha en bra kväll med Elsa. M

2012-01-26 @ 20:52:21
Postat av: Ida

Oh, I like! Det ska jag absolut trycka på "att det är vår speciella grej".



Ska bli så himla kul, men jag är samtidigt lite nervös. Vill så gärna att det ska bli en positiv upplevelse för alla inblandade. Hade ju varit lite jobbit om Elsas föräldrar kommit tillbaka, konstaterat att hon gråtit non-stop & sedan rekommenderat oss att skaffa hamster istället för barn.

2012-01-26 @ 20:55:05
Postat av: Ida

Väldigt sant mamma... Kommer ihåg hur man hade sånna där SPECIELLA tillfällen som barn. Som att en resa till Umeå innebar att man fick äta hamburgare i det där rummet med rutschkanan & gå på leksaksaffären. Väldigt speciellt, & det förstod man även som liten.



Oki, nu känns det bättre!



Kram!

2012-01-26 @ 20:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0