Möss-klonerna...

Jag ville vara lite canadensisk den här julen. Jackan var ju given, Canada Goose, men vad mer... Paul sistaminutenlöste mitt lilla dilemma genom att köpa mig en mössa på The Hudson Bay Company (HBC) precis innan vi åkte. Stickad i HBCs färger & med en glad liten pälsboll på toppen. Moi var supernöjd.


Tills vi landade i Stockholm & jag insåg att jag såg ut som en jäkla KLON. På riktigt, hur stor del av Stockholms befolkning går runt i CG-jackor & luva med toffs? Är det någon slags uniform man måste ha för att få bo staden? Blir man kastad i strömmen om man inte har vinterjackor med så mycket dun som den canadensiska lagstiftningen tillåter? Blir man tjärad & fjädrad & utskjuten från kaknästornet om man inte har en pälsboll på mössan? En ännu mer intressant fråga, är det här en outfit som liksom är inprogrammerad i Svenskars genom? För hur i helsike kan det annars komma sig att jag såg ut som PRECIS alla andra utan att ha satt foten på Svensk vintermark på två år? Många frågor, & bara ett som är säkert - Paul hade grymt roligt åt det hela...

Kommentarer
Postat av: Jo

Det är verkligen väldigt konstigt. Fast konstigast var det ändå när folk på EC i Lund gick runt med Canada Goose jackor. Jag menar -6 grader är väl typ det kallaste det blir i Lund och CG-jackan är väl liksom gjord för "The great white north" med ca -25 grader.



Puss!

2012-01-03 @ 15:26:10
Postat av: Ida

Alltså, jag har raynaud's syndrome - men inte ens jag ser ett behov av en CG-jacka i Lund! Personer med normalt fungerade cirkulation klarar sig garanterat utan en... :)



Puss!

2012-01-03 @ 15:38:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0