Bröllopsinspiration....

Idag är det ett år kvar tills vi gifter oss!
 
365 dagar...
 
Som kommer att användas till att planera ett bröllop som spänner två kontinenter. Först vigsel & fest i Älvsbyn, sen bröllopsresa, sen fest för alla som vi känner här i Toronto. Augusti nästa år kommer att bli intensivt!
 
Hitintills känner jag mig ute i väldigt god tid med allt som måste göras. Det tackar jag The Knot för, så här långt i planeringen får jag väl säga att den siten har varit min allra bästa vän. Här kan jag checka av saker på min to do lista, jag kan lägga in vår budget & få inspiration. Absolut ett tips till andra blivande brudar! I övrigt så älskar jag Martha, speciellt DIY sektionen. I början hängde jag också mycket på greenweddingshoes - men det var ju bara ångest. Den dagen jag insåg att de bröllopen antingen har en budget som motsvarar en månfärd/är arrangerade av proffs... bra dag, då kunde jag släppa all den där perfektionen. Sen försökte jag hitta något som kändes mer OSS... men det var svårt. Perfektion bortom all rimlighet verkar vara ledordet för många bröllopssidor. Samt mysko posande... åh vad jag är trött på par som står framför "genuina" byggnader & jag bara dör en smula när bruden så där naturligt rider in till bröllopet. I en klänning med ett tre meterssläp... Frustration, tills jag hittade den här sidan - där alla de där andra elementen förvisso förekommer, men i något mindre utsträckning. Det känns mer genuint & det är det vi önskar oss för vår dag nästa år. En dag som känns naturlig, solfylld & glad - en dag där vi känner oss bekväma, som oss själva & inte är sönderstressade eller känner oss utklädda.
 
365 days - I know we will succeed!
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Åh, så spännande! Ska vi anordna ett mellan Iris & Mammut när ni ändå gifter er här i Sverige? ;)

Kan inte hålla med annat än att lill-Svante är väldigt, väldigt söt... Håller tummarna för att det blir stor kärlek den 19 augusti för er :)

Och skåpet, ÄLSKAR det. Morfar är snickare!

Svar: En date? Det hade ju varit optimalt, men nu kommer inte Mumin med oss till sverige för bröllopet. Dock flyttar vi nog dit senast 2014...
Lilla Svante var så söt att jag var tvungen att SKRIKA på Paul för att komma & titta. Åh, vad det värker i kattungetarmen nu!

Skåpet är urtjusigt, måste vara så roligt att ha något så fint som någon man älskar har byggt!
Ida

2012-08-03 @ 21:40:06
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

En date? Ida, nu tänker du småskaligt, jag tänkte tvångsgifte! ;)

Svar: Fniss... jag kan bara föreställa mig hur nördiga vi kunde bli gällande arrangemanget för sagda bröllop! Oh, Mammut i en liten fluga! :)
Ida

2012-08-04 @ 22:08:47
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Iris

Åååååh. Mammut i fluuuga & Iris i pärlhalsband och målade klor.

Svar: Problemet är bara den att Mammut ju inte har alla "delar i behåll" - så jag hoppas att Iris kan finna sig i att bröllopsnatten som mest kan bjuda på spänningsmomentet "jaga laserpekare"...
Ida

2012-08-05 @ 22:15:53
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

Iris har inte heller alla sina delar i behåll, förmodligen dock funktionsduglig. Känns skönt att vi som föräldrar inte behöver oroa oss för tonårsgraviditeter...

Svar: Sant, så sant... Du jag måste fråga, hur blev du en "raggdoll person"? Vår familj har alltid haft raskatter & själv blev jag såld på birmor när jag mötte en när jag var cirka tio (en klasskompis äldre syster kom & hälsade på dem med sin katt).
Ida

2012-08-06 @ 23:45:36
Postat av: Matilda

Jag hade faktiskt inte träffat en ragdoll innan jag köpte Iris och hälsade på henne första gången.. Jag läste helt enkelt på om olika raser, behövde en som var allergivänlig och som passade mina behov (sällskaplig, utpräglad innekatt, lugn...). Vi har alltid bara haft bondkatter hemma :)

Svar: Oh, hade inte koll på att de var allergivänliga. Jag vet att norskskogkatt ibland ses som en sån ras, men det här var en nyhet för mig! Innan jag skaffade Totte (som ju är en skogis) funderade jag lite på ragdoll - men så såg jag Totte på en uppfödares hemsida & då var jag fast. När vi sen flyttade hit, ja då träffade jag en av min uppfödares birmor på en fest & då var det kört - var helt 100 på att om jag skulle skaffa katt i Canada så var det en birma från henne & nu ser det ut som att det blir TVÅ! :)
Ida

2012-08-07 @ 10:19:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0