Det hade ju varit lättare...

En sak som jag ibland önskar att jag inte varit så ärlig med - det här med att jag flyttat från Sverige. Jag önskar lite att jag vågat göra som andra svenskar som jag känner & inte avregistrerat mig. However, nu gjorde jag ju det & då är det bara att tackla intressanta saker som "hur bevisar jag att jag inte begår bigami när jag gifter mig med Paul". Hade jag varit folkbokförd i Sverige hade denna biten varit piece of cake, men nu måste jag få tag på papper från Canada som bevisar min status som ogift. QUE? Blir ju en småintressant sak att tackla med tanke på att Paul bara "va, registrerar Sverige sånt?"...

Kommentarer
Postat av: Jo

De har väl "marriage licence" så jag tror att de också registrerar sånt =)

Svar: Jo, efter kommunikation med svenska ambassaden i Ottawa har jag fått direktiv att be om ett "Marriage Certificate" som visar att jag inte gift mig under åren jag bott här. Dock gäller intyget bara för Ontario... så jag får ju hoppas på att skattekontoret inte propsar på intyg från alla provinser i Canada. Då tror jag att det får bli bröllop i Las Vegas istället! :)
Ida

2012-07-24 @ 21:20:40
Postat av: Jo

Jag åker gärna till Las Vegas så det är inga problem =)

Svar: Sorry Jo, det blir nog Älvsbyn trots allt. Fast du har väl aldrig varit där, så ett liiitet äventyr kanske det kommer att kännas som i alla fall!
Ida

2012-07-28 @ 17:00:36
Postat av: Jo

Jamen ok då, om jag måste ;)
Eftersom det är ditt bröllop så är det ju redan ett äventyr och Vegas kanske skulle överskugga tillfället lite. Tänker att Älvsbyn nog har något färre blinkande neonljus =)

Svar: Jo men du måste faktiskt! :)
Det ska bli så himla kul, måste börja planera lite aktiviteter känner jag. Kubbturnering kanske? :)
Ida

2012-07-29 @ 20:39:18
Postat av: Jo

Kubbturnering är kanske lite ambitiöst, iofs beroende på hur många som ska delta annars mkt kul idé =)

Svar: Jag tänker kanske inte själva bröllopsdagen, men typ kvällen innan eller dagen efter. Hoppas nämligen att folk ska komma upp på lite mer än bara en dagstripp. Vill ju kunna visa lite av mina hoods i norrbotten!
Ida

2012-07-30 @ 22:16:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0