Late start...

Woppa, ut till stugan! Egentligen skulle vi ju ha åkt ut tidigt igår eftermiddag, men så fick vi ingen kattvakt & Paul blev ledsen i ögat. Jag frågade lite försiktigt om han tyckte det kändes FÖR jobbigt att lämna Mammut ensam för två nätter & fick ett litet stumt nick tillbaka - så då stannade vi kvar i stan. Stugan är vår lilla oas från storstaden, så det får inte kännas jobbigt att åka dit! Nu imorse, efter att ha väckts av pipig katt vid sex-snåret? So long, farewell, auf wiedersehen goodbye! Nu åker vi ut & ser över hur mycket pumporna tagit över sedan sist!
Banne mig om vi inte får en enda pumpa ifrån detta experiment - då blir jag upprörd å det grövsta!

Kommentarer
Postat av: ma

Hej! Om båthuset först: Det är 5,5 meter långt och 2,2 brett, d v s det kan bli för lite plats för stolarna. Att städa där är inget problem, men det behövs nog mer än så för "panelen" består av råplankor på väggarna och i golvet och taket. Inget omöjligt för energiska och idérika personer.
Verdandi - minns du stället där Mgs vann 200 kr på lotteri? Det heter numera Olstorpet och du kan besöka deras hemsida på www.olstorpet.com och se hur huvudbyggnaden, stugorna och miljön där ser ut. De lagar mat och har också catering. Jag tog bilder därifrån och skickar dem till veckan om tekniken fungerar. Olstorpet ligger nära både Älsvbyn och Ringelviken. Personalen vi träffade där var mycket trevlig och visade oss runt på gården, även stallet med hönsen och tuppen. Av dagens 3 objekt är detta det bästa. Muskus byastuga var liten och det var ingen på plats för att visa oss runt. Själva byggnaderna ligger vackert precis vid en stor sjö. Storsunds byastuga är byns gamla skola. Den är fotad och kan ev ses nästa vecka på bild. Personalen var på semester så vi kunde inte gå in i lokalerna och fönstren log så högt så inte ens farmor på tårna fick någon bra blick över det hela. Sammanfattningsvis karaktäriserades rundresan av en naturnära upplevelse i det norrländska tallandskapet med blänkande sjöar emellan, smala grusvägar, röda stugor och stillhet. M

Svar: Hej mamma!
Tack för att ni åkt runt & tittat på alla ställen!

Har ett gäng frågor - men jag försöker ringa imorgon så kan vi prata igenom alternativen. KRAM!
Ida

2012-07-21 @ 20:20:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0