Vårt bröllop - Målbilden...

Just nu tänker jag mycket på vårt bröllop. Vi gör det ju inte lätt för oss, det är bara att konstatera. Norrlands inland i augusti är tanken. Vädret kan bli sol lika väl som snö. Folk från när & fjärran, varav endel inte kan språket. En önskan om att det ska vara så fint & lantligt romantiskt, samtidigt som det inte får bli för tillgjort. Dessutom vägrar jag att låta budgeten springa iväg totalt, för att det är en fest - inte handpenning på ett hus. När jag tänker på här sakerna blir det liksom bara snurr i huvudet. Jag fokuserar på fel saker, som hur inbjudningarna ska se ut eller vilken typ av klänning Elsa kan tänkas ha på sig i egenskap av blomsterflicka. För att inte tala om min egen klänning... Oh my. Tvingades inse att jag fokuserar på fel saker, så jag beslutade mig för att utgå från en målbild istället:
 
1) Hur vill vi minnas vårt bröllop?
2) Hur hoppas vi att de som närvarar minns det?
 
Det här gav nog mycket struktur för att få mig att kunna formulera ett gäng mål som jag tror kommer att göra så att jag ser tillbaka på vårt bröllop med glädje i magen.
 
  • Först av all, jag vill att de jag tycker allra mest om ska få se den del av världen som jag tycker allra mest om.
  • Jag vill att det ska vara enkelt, handla om & reflektera Paul & mig som personer
  • Jag vill att folk ska skåla natten lång & att det "inte ska se snålt ut med maten" som farmor skulle ha sagt
  • Jag vill att bröllopet ska kännas nära naturen, Sverige & Canada
  • Jag vill ha TID tillsammans med de som kommer till bröllopet, jag vill inte stressa runt så mycket innan att jag inte kan njuta av våra vänner & jag vill kunna hinna prata med ALLA som deltar. Med andra ord, det kan inte bli något jättestort bröllop
& jag ser på den här listan & jag inser att jag måste varva ner lite som person & inte vara en sån perfektionist. Våga låta andra ansvara & inte känna att det bara blir rätt om jag gör det själv. Samt börja i en sju helsikes god tid med förberedelserna! MEN... jag ser på den här listan & känner ett pirr, för jag tror att det kan bli så bra!

Kommentarer
Postat av: Jo

Det tror jag med =)

Puss!

Svar: Ja men då säger vi så, det BLIR ett bra bröllop!
Ida

2012-07-11 @ 22:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0