We have a date to work against!

Fick precis ett mail från vår uppfödare - alla fyra små killar mår bra & växer så att de knakar. Sex veckor gamla har de hunnit bli nu, så Linda vill att vi ska komma ut & titta på dem om tre veckor. Åh, om bara TRE veckor kommer jag att få hålla yttepytteull i mina händer! Små handfullar av obeskrivlig söthet! Längtar så att jag blir alldeles matt i hjärtat!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Åhå! Ska också krama kattungar om tre veckor!

Svar: Ha, världen är liten! Så "din kull" är ungefär lika gammal då, född i början på juni? Kullen som vi ska titta på består av fyra killar, så tar vi en får Mammut en lillebror. Är lite orolig för hur det ska bli med två killar, men hoppas att det ska gå bra. Vet du vad ni siktar på, en till tjej eller en hankatt?
Ida

2012-07-26 @ 16:28:39
URL: http://matildalo.tumblr.com/
Postat av: Matilda

Den kullen som jag förmodligen ska få en katt ur är födda på min födelsedag faktiskt, 15 juli! Så de blir 5 veckor ungefär när jag hälsar på :)

Svar: Nej men gud så små de kommer vara! Wilma, mamma & pappas äldsta katt, var ungefär så gammal när vi såg henne första gången. SÅ FJUTTIG! Typ en decimeter hög... dör sötdöden bara av att tänka på det. Tycker att det är så kul att vi liksom matchar katter rent tidsmässigt! Iris & Mammut fyller båda tre det här året & den kull vi ska kika på nu är födda cirka en månad innan din. :)
Ida

2012-07-27 @ 18:35:45
URL: http://matildalo.tumblr.com/
Postat av: Matilda

Lite oklart vad det blir! :)

2012-07-27 @ 18:37:05
URL: http://matildalo.tumblr.com/
Postat av: Matilda

Bra tajming på oss!

Iris var 5 veckor första gången jag hälsade på (http://matildalovisa.blogspot.se/2009/05/mera-mera-mera.html & http://matildalovisa.blogspot.se/2009/05/belleirisastrid.html). Sötdöden deluxe.

Svar: Onekligen!
SÅ OTROLIGT SÖT! Älskar när de är i fasen "Alldeles för stort runt huvud i proportion till kroppen". Vad gäller namnvalet så tycker jag att du valde helt rätt - Belle är sött, men Iris har mer styrka. Astrid, ja det heter ju min farmor... så det är klart att jag tycker att det namnet är väldigt fint, men Iris känns mer passande på en katt. Kort & lite lockande... & så med det där "s":et som vi inte lyckades få in i Mammuts namn.
Ida

2012-07-28 @ 22:26:52
URL: http://matildalo.tumblr.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0