So stupid it´s funny!

Till något roligare, vi har fått nästan alla våra förlovningsfoton & en del av dem är verkligen jättefina - jag ska visa sen. Men så var det den där gamla gubben med sin konstiga idé om stubben...


Alltså, jag skrattade så att jag grät när jag såg det här kortet. Ungefär den sämsta bild man någonsin kan tänkas producera. I mean... Varför helviti ska jag för det första upp på stubben? Helt idiotiskt. Sen hur jag ser ut, sättet tröjan har lagt sig på är ju inte så där jättesmickrande. Typ nog för de flesta brudar att lägga om dieten om de är lagda åt det självkritiska hållet... :) Nej, det här var den sämsta fotostyling jag någonsin stött på. Så dåligt att det slår över & blir underhållande istället. Alltid något!

Kommentarer
Postat av: Aleka

hahaha ja de var verkligen en konstig ide. Du ser ju inte så jätte avslappnad ut direkt =P

2012-06-03 @ 17:49:52
URL: http://swedishingreece.blospot.com
Postat av: Jo

Alltså, inte romantiskt för fem öre. Sedan är det lite av en bedrift att få dig att se så rund ut. Tröjan har verkligen lagt sig på något jätteskumt sätt. Ser fram emot de andra, fina bilderna =)



Kram!

2012-06-03 @ 23:10:22
Postat av: Ida

Aleka - Nej, det var jag inte heller! Paul var också helt vilsen & bara mumlade "WTF?" i mungipan. Så vi kan ju konstatera att vi INTE kommer anlita den här gubben när det väl är dags!



Jo - Det är typ tidernas mest osmickrande vinkel som ser ännu mer konstigt ut i kombo med mitt ben... & så oromantiskt - typ två meter mellan oss & skitstela. KRAM!

2012-06-04 @ 04:07:56
Postat av: Ingrid

Men det är ju en fin bild på ditt ben, om man ska se det från den ljusa sidan, ser mycket vältränat ut. Kan ju bara klippa ut det kanske?

2012-06-04 @ 09:28:23
Postat av: Ida

Suck, ja lite felriktad träning där... Måste sluta fokusera på tåhävningar & börja slita för att få bort kaggen! Fram tills dess, major photoshop! :)

2012-06-04 @ 13:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0