The Official Engagement Cupcakes...

Blev litet blogguppehåll där - men helgen har varit så fullspäckad att jag helt enkelt inte hann med. Det har varit: cake decoration courses, manikyr, sockerpastapyssel, pass av blomsterflicka & fotande - allt i en salig rolig röra! Lördag kväll tillbringade jag i alla fall med att pyssla ihop ett gäng små blommor i vitt, blått & gult. Samt små lönnlöv med våra initialer på. Drog ihop en liten sats cupcakes & så inledde jag söndagsmorgonen med att vispa upp lite cream cheese glasyr.


Anledningen till detta var vår förlovningsfotografering. Ombads nämligen ta med lite rekvisita som symboliserar oss som par & något bakat kändes rätt självklart. I mean, jag älskar att baka & Paul älskar det jag bakar.

Råkar det nu vara så att någon annan också har fått gigget att ställa upp som modeller för en universitetsklass fotostudenter så kan jag ju tipsa om att man blir jättepopulär om man tar med sig ett gäng hembakade cupcakes till dem. JÄTTEPOPULÄR! So, nu har vi troligtvis även de Canadensiska bröllopsfotona fixade helt gratis. Splendid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0