My little baby...

När klockan ringde imorse... Låg där i sängen & tänkte "Neej, det här går inte. Så här trött är man bara om man precis blivit trillingmamma & då står man faktiskt inte & tillverkar mackor i 8 timmar". Lekte alltså med tanken på att "försova mig", bara dra täcket över huvudet & försöka fylla upp lite mer av sömnkvoten. Sen såg jag framför mig vilken katastrof det varit, så på något sätt uppbådade jag viljestyrkan att dra mig upp. Vacklade ner för trappen & klev in i vardagsrummet & såg min kokbok. Då släppte det där trötta helt magiskt. Lite som jag kan tänka mig att det gör för en trillingmamma när hon tittar ner på sina små. Min fina fina kokbok. Tänk, jag har slitit  med den sen februari - men nu är den äntligen på riktigt!
Väldigt kallt morgonljus så här i ottan, så den kommer inte till sin rätt - fotar mer senare så att ni kan få se lite bättre hur den ser ut. Nope, nu till Starbucks för energi & sen blir det SÄLJ SÄLJ SÄLJ! Håll tummarna för att kokboken blir en succé!

Kommentarer
Postat av: ma

JAPP!

Svar: Postar två ex imorgon när Canada Post är öppet!
Ida

2012-11-24 @ 20:07:37
Postat av: Jo

Såå fin! Grattis igen!

Svar: Tack Jo. Känns lite konstigt att den är klar... jag är liksom så van vid att all mat ska stylas, fotas & skrivas om!
Ida

2012-11-27 @ 16:03:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0