Obehagskänsla...

Hade min sista kursdag för sockerblommorna & kom hem & var så himla glad! Tills jag checkade min email, vår sekreterare i SWEA hade nämligen skickat ut ett felmeddelande på kokboken till hela medlemskapet. Det här var ju något jag var med på, men jag var nog inte helt beredd på mängden mail jag skulle få. Alla med "min kokbok har lösa blad/min föll ihop så fort jag öppnade den/jag ska skicka mina ex till sverige men tror inte de klarar transporten". Helt legetima kommentarer alltså, inget otrevligt alls - men ändå så jobbigt att bara öppna mail efter mail efter mail. Fick en sån där obehagskänsla i hela kroppen, ni vet när det liksom knyter sig i bröstet, huvudet hettar & det kryper i hårbotten. Så himla himla jobbigt. Men, det är bara att acceptera att det blev så här nu & sen försöka göra det bästa jag kan av situationen! Andas in & andas ut & tänka att det kommer att kännas bättre så fort morgondagen är avklarad (handledarmöte) & det är helg & jag kan tanka julmys, Paul & katterna & bara lägga alla bekymmer på hyllan för två ynka dagar. Få en liten andningspaus, sen kan jag kämpa vidare.

Kommentarer
Postat av: ma

Kan någon/några på Swea dela med dig att ta hand om detta uppdag. Det blir tungt för en person att sköta det. Det är väl just i sådana här situationer som man behöver gå ihop och stötta upp varann i att dela ansvaret vad det än gäller. M

Svar: Jo fast samtidigt är det jag som har mest koll på det hela, behövs en person som sammordnar & då finns det ingen annan som har bättre koll. Dessvärre. För jäklar vad jag tycker det här är jobbigt.
Ida

2012-11-30 @ 10:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0