Slapparhelg ute i stugan...

Under bilresan tillbaka från stugan igår vände jag mig till Paul & bara "men känner du också att vi latat oss i helgen?!". Nope, Paul höll med - tyckte att vi liksom inte gjort något alls där ute. Så vi började prata igenom vad vi de facto checkat av på to do listan:
 
1) Jag städade upp alla grenar från två cederträd som Pauls pappa kapat & så planterade jag 5 kartonger med vårlök samt grävde ner två buskar i trädgården
2) Paul klättrade upp på taket & reparerade ett ventilationsrör som kollapsade förra vintern. Vi har nu bestämt att vi måste bygga om röret nästa gång vi är där, just nu är det nämligen helt öppet så det är fri blåst in på vinden för allt som kan pressa sig in i det - vatten, snö, murmeldjur. Jag bara dör av den här idiotin... men det här är kanadensisk byggnadskonst i ett jäkla nötskal.
3) Jag städade ur frysen & hela köket
4) Paul tömde hela huset på vatten & säkrade med anti freeze
5) Vi satte upp riktbara spotlights under köksskåpen - grymt nöjd med slutresultatet. För att vara lite man - jag kan se maten!
6) & så tapetserade vi en fondvägg i sovrummet - grym mysfaktorförhöjning
När vi summerat det hela kändes det mycket bättre, vi HAR faktiskt fått saker gjort. Bara det att vi inte jobbat på samma hysteriska sätt som vad vi gjorde innan Thanksgiving. Helt ärligt så jobbade vi så hårt då att det närmast var lite skadligt, jag brukade komma hem & sen däcka i minst en dag för att jag var så slutkörd. Känns som om det här nya tempot är lite sundare, skönt att komma tillbaka till stan & inte känna sig illamående av trötthet.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Ni är så duktiga!

Har precis mailat dig...

Svar: Tack!
Har precis svarat på ditt mail, vi skickar stora stora kramar till dig!
Ida

2012-11-19 @ 16:57:57
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0