Stackars Mumin...

Så här på hösten så är ekorrarna här i Toronto enormt effektiva - de kilar hela tiden runt med något i munnen. Alltid på jakt efter det ultimata gömstället. Utanför vårt vardagsrumsfönster hänger det två korgar med lite småledsen murgröna (måste peta ner några cederkvistar eller nått för att pigga upp) & där måste grannskapets ekorrar ha grävt ner minst ett kilo nötter vid det här laget. Allt till enorm frustration från Mumins sida. Det förhatliga GLASET separerar ju honom från villebrådet!
Så han sitter där & skorrar, så där som katter gör när de ser något de vill fånga & då & då hör man "DUNS"... när han har glömt bort att glaset inte kommer att ge vika bara för att han ignorerar det.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Söta Mumin! <3

Tack för ditt grattis men husägare är vi inte, eller vi var det ett kort tag men efter en besiktning av huset så drog vi oss ur affären :( Känns väldigt surt! :( Och inga nya hus har dykt upp...

Svar: Neej vad tråkigt! Förstår att det måste svida när man sett fram emot något så mycket! Å andra sidan, himla tur att ni kom på det nu - innan ni sålt lägenheten & betalt. För fy så hemskt att sitta fast med ett skadat hus!
Ida

2012-11-08 @ 20:18:03
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0