Lite mer förlovningstankar...

Fixar inte riktigt att släppa förlovningstänket riktigt än. Av vad jag sett så skiljer sig verkligen nordamerika & sverige åt i just den här frågan. Hemma så känns det lite så här:
 
Resonemang - Beslut - Till Guldfynd
 
På den här sidan dammen är det däremot lite fart på det hela! Det planeras, folk dras in i planerna, det köps en ring under mycket mygel & så tillslut så står han där på knä & säger något fint & så skrattar man eller gråter beroende på hur lättrörd man är & ja det kanske är lite klyschigt, men det är ju i alla fall något man MINNS. Inte "jaaa... jag tror pappa friade över filmjölken". Jag har aldrig varit en sån där tjej som DRÖMT om mitt bröllop, däremot har jag alltid hoppats på ett frieri "out of the books". Mest för att jag alltid velat att det ska vara bara VÅR stund, ingen annans, & då känns det lite extra viktigt att det är speciellt - vilket det var!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Inget med förlovning att göra, men jag tänker att om Digby är snällaste kattungen på andra sidan Atlanten, så kanske Svante kan vara snällaste kattungen på den här sidan pölen? Två så fina gossar ska ju faktiskt inte behöva tävla, de ska bara vara snälla och söta ;)

Svar: Deal! Vad roligt att se att Svante & Iris kommer överens så bra! Mammut & Digby fajtas mest. Mammuts favorit är helt klart att bara lägga sig över stackars Digby, det ser väldigt roligt ut! :)
Ida

2012-10-25 @ 17:30:03
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Anonym

Det värsta måste väl ända vara på en jumbotron. Ok att personen har lagt ner tanke, men usch.

Svar: Ja alltså hade Paul firat så hade ju svaret blivit NEJ - för du känner mig inte! På det hela taget så får frierier mitt bland folk mig att rysa & inte på det bra sättet. Du vet, hela restaurangen applåderar. Neeej... hade känt mig så utstirrad!
Ida

2012-10-26 @ 00:26:41
Postat av: Jo

Det var jag som skrev det om jumbotron, vet inte varför det inte ville skriva mitt namn.

2012-10-26 @ 00:27:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0