The bedroom transformation!

Av allt som vi fått gjort i stugan så är sovrummet utan tvekan vår största bedrift. Hade aldrig trott att vi skulle få det klart i tid. Men det gick! Mycket tack vare att Paul var en hjälte som la golv hela lördagen & in på söndagnatt.
 
So I give you - the master bedroom BEFORE:
Komplett med tak som gick i vågor pga att gipsskivorna var så murkna:
Idag är det ett minne blott, för idag ser det ut så här:
Allt nytt - isolering, fuktbarriär, väggar & tak samt golv. Även fastän det fortfarande finns saker vi måste fixa så är jag så galet nöjd över hur bra det faktiskt hann bli innan dess att Pauls föräldrar dök upp vid tvåsnåret på söndagen.
 
Nya mål för rummet - måla om ett sista varv, sätta upp en fondtapet, lägga in golvlister samt sätta upp sänglamporna. Vill dessutom slipa om garderobsdörrarna & måla dem vita. Någon gång längre fram behöver också kistan vid fotändan målas om, vi hittade den på en liten antikaffär i Coboconk på lördagen (för $20 = 136 kr) & det fanns inte riktigt i vår tidsbudget att skrapa den ren & dra på ett nytt lager färg. So, more things to do... så jag får återkomma med en riktig AFTER picture lite senare. :)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Bra jobbat! :)

Iris fokuserade mest på stackars Svantes rumpa. Han är usel på att tvätta sig överlag, men just där är han sämst - vilket Iris snappat upp. Så, en rejäl rengöring senare & han var som ny...

Svar: Tack! Som sagt, mycket jobb kvar - men ett helt enormt steg framåt om man jämför med hur det var tidigare.
Lilla Svante då... Tur att han har en så hjälpsam storasyster!
Ida

2012-10-09 @ 16:51:17
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0