Hjärtat smälter...

Vi har ju varit ute i stugan & jobbat järnet sedan i lördags - dvs tre heldagar på ett helt nytt ställe för Digby. Så vi var lite oroliga innan. Helt i onödan visade det sig. Han sov i sin lilla resebur eller mitt knä hela vägen ut & väl i stugan så hade han jätteroligt. Kanske mest för att det är heltäckningsmatta i vardagsrummet, ger så bra drag när man har tokmycket spring i benen! Sen nådde vi ett par milstolpar i relationen Mammut-Digby, så som tvätt av liten kattunge samt sova tillsammans. Alltså, hur sött?!
Här kan ni ju också se att det INTE BARA var jag & Paul som målade... Digby hjälpte också till, den där lilla vita fläcken på hans ena öra är nämligen inte en naturlig del av hans färgsättning.
Överlag så där så är det en liten utmaning att måla väggar & tak med en kattunge i huset. De är av naturen helt galet nyfikna, så ni kan ju tänka er hur spännande det är med en balja målarfärg. Gäller att ha ögon i nacken så att man kan rädda små petande tassar från att dränkas i färgen "kitten white"!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Så fina de är! Vi kan ju säga som så att Iris INTE vill sova med Svante, hon tycker nog ganska mycket att han är a pain in the ass. I samma säng går bra, bara han inte är för nära, då fräser hon. Men de har kul när de leker och hon tvättar hans öron ibland mellan varven när de bråkar... Hoppas hon kan tänka sig sova med honom vad det lider, har ju trots allt bara gått 6 dagar!

Svar: Det kommer säkert att gå bra - som sagt, det har ju inte ens gått en vecka än! Mammut är nu i det stadiet av acceptans att det var ok att Digby KLEV på honom i bilen. Å andra sidan är ju Mumin så där töntigt snäll att man kan göra vad som helst med honom, så det kan ju också ha med saken att göra. Himla kul att läsa din beskrivning av Svante på bloggen, låter väldigt likt Digby som också stjäl Mammuts mat! :)
Ida

2012-09-25 @ 19:25:04
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0