Mammut vill flytta hemifrån...

Även om nu jag råkar vara helt TOK-KÄR i vår nya lilla familjemedlem så är Mammut inte imponerad & med inte så menar jag I.N.T.E. Det började med att vi visade lillebror i transportkorgen - Mammut stirrade på inkräktaren, väste från tårna & gömde sig bakom mig. Det är alldeles tydligt att han inte är road. I skrivandes stund ligger han på sina kuddar i solrummet & tittar ut på trädgården - en studie i missbelåtenhet & sårad stolthet. Hade han haft tummar hade han packat Hedvig & sin Royal Canin i ett knyte & lämnat förädarnas håla. Så för stunden bor Lillebror & jag i sovrummet. Där jag försöker slummra igen lite av nattens förlorade sömn & lillebror dödar korsordspenna...
Eftersom korsordspennor faktiskt inte förtjänar att leva.
Kring lunch eller så ska vi gå & se om storebror kommit ner från sina höga dynor...

Kommentarer
Postat av: Matilda

Awwww. Lillebror. I löööv jo!

Svar: 1.5 kilo söthet!
Ida

2012-09-18 @ 17:27:07
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Alex

haha stackarn! Men gud så mysigt att ni äntligen fått hem honom. De kommer säkert gå bra när de har gått några dagar. Mina två första HATADE vår lilla den första veckan.

Svar: Just nu sitter vi alla tre i sovrummet - Mammut ligger på golvet & vi andra två är i sängen. Antar att lillebror inte är så hemsk att ensamhet är att föredra! :)
Ida

2012-09-18 @ 18:43:04
URL: http://swedishingreece.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0