Paket från Sverige!

Tisdagar som involverar "hänga med sin alldeles nya kattunge för första gången" & "öppna namnsdagspaket från farmor" är ta mig tusan de bästa tisdagarna. Mer sånna tisdagar säger jag! Den här gången fick jag en riktig baklåda! Hjorthornssalt så att jag kan baka drömmar, massa vaniljsocker & sån där mjuk nougat som man kan använda till små krämiga kakor!

& så en helt GALEN mängd mandelmassa - har nog aldrig sett så mycket mandelmassa i en enda förpackning! Faktum är att Digby bara väger 6 hekto mer än mandelmassatuben! :)
Sen fick jag Allers - stor lycka - nu kan jag traggla vidare med korsorden. Som faktiskt hjälper att hålla igång svenskan... för vissa dagar känns den lite ringrostig - typ häromdagen när jag såg ett gäng gäss i v-formation, heter det flyttsträck?
Farmor hade dessutom stoppat ner två specialare - riktiga paket!
Ska visa sen vad de innehöll - men jag kan säga så mycket som att det var NOSTALGI på hög nivå!
 
Så TACK så jättemycket farmor, blev så jättejätte glad! Digby tackar också & hälsar att du gärna får skicka mer presentpapper!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Att jag om mindre än en timma har en egen liten sån där. GAH!

Svar: Så så spännande! Hoppas på att du uppdaterar bloggen så snart Svante kommit hem! Fast jag förstår ju om du har lite annat att tänka på i det läget... :)
Ida

2012-09-19 @ 17:17:57
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Jo

Fågelsträck tror jag =)

Svar: Japp, kollade precis på NE - fågelsträck eller bara sträck. :)
Ida

2012-09-20 @ 22:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0