Weekend Peaks...

Anlände till stan sent igårkväll, klarade av middag & två avsnitt av Downton Abbey & sen stöp vi i säng. Så uppdatering från helgens eskapader fick helt enkelt vänta tills idag. Som vanligt har vi jobbat järnet ute i stugan, det blir ju lätt så när det bara är två personer (i en familjekonstellation av sex) som gör allt jobb. Fördelen med det scenariot är dock att man kan belöna sig själv med gott samvete - två timmars söndagslunchpaus = check!

Blev pubben i Norland igen, herregud vad jag älskar det stället. Enda negativa den här gången var att vårt bord inte stod i solen, vilket medförde att moi frös ihop totalt & fick sitta med Pauls fleece genom hela lunchen.
Men det är sånt man tar när man serveras världens bästa seafood salad. Även om jag alltid känner mig lite som Sunes mamma när tallriken kommer in. Ni vet vad jag menar eller hur? Hur Sunes mamma alltid beställer sallad för att hon behöver tänka på vikten & sedan lägger till varje tillägg som bara finns & slutligen dränker allt i en liter Rhode Island...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0