Little Mr Attitude...

Mumin är ju som mumintroll är mest - snälla, lite försiktiga & väldigt, väldigt, kramgoa. Digby är inte något mumintroll för fem öre - Digby är Lord Digby & har principer. En av dem har utkristalliserat sig under de senaste dagarna... vi har nämligen blivit tillsagda av vår veterinär att vi måste jobba på fluffbollarnas tandhygien. Med andra, ord - vi måste borsta deras tänder. Det här har visat sig vara piece of cake med Mumin medan det är ungefär lika enkelt att borsta Digbys tänder som vad det är att bära vatten i händerna. Katten får liksom oanade ålningsförmågor & dessutom blir han SKITSUR & säger "Miiipmooop eeeer" när vi försöker komma åt tandraden. Tillslut ger man upp & då ser Digby ut så här:
STURSK är det ord som liksom bara poppar upp i huvudet på mig, där jag står helt svettig & ruffsig & känner att jag inte är god nog som kattmor.

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Tips från en .....hundägare!? Ge honom en diskborste eller liknande som leksak. Då kanske han sköter gaddarna själv:) Har en vän som gav sin katt en diskborste att leka med och hennes vetrinär (kattens alltså;) har aldrig sett finare missetänder på en så gammal kattdam.

Svar: Oh! Jättebra idé - vi får försöka hitta en liten diskborste, typ en flaskborste, & testa! Tack!
Ida

2013-04-03 @ 13:28:09
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0