Slow process...

Så, officiell stugrapport - för det var ju inte så att vi bara skottade snö & spanade på kluckande jättefåglar. Nope, vi var där för att jobba & vi fick faktiskt väldigt mycket gjort. Det har varit lite trögt på jobbfronten de senaste veckorna eftersom det är så kallt i stugan (man vill mest bara sitta vid brasan & tina upp), men den här helgen pressade vi lite extra för att få till den där sköna känslan av att man gjort något riktigt bra. I lördags startade vi så här i mellansovrummet:
Isolering & fuktbarriär på plats, samt uppsatta gipsskivor i taket - men inget annat gjort. Så vi skar gipsvägg & satte 182 skruvar in i väggen & när vi åkte i söndags såg det ut så här!
Titta! Vägg till vänster & nästan färdig fönstervägg! Paul & jag stod & tittade på våra mödor & det var ett sånt där ögonblick då man gärna vill stå lite tårögt & bara känna "Men vad fint vi gjort det, totalt värt allt hårt jobb". Dessvärre så var det väl inte exakt den känslan som infann sig, det var mer i stil med "Men fy... det ser ut som ett övergivet psyksjukhus ute i skogen... varför ligger det en borr där på stolen?". Mysighetskänslan var med andra ord lika med noll - vilket jag helt anser bero på att vi just nu jobbar på ett lager gröna gipsskivor. I mean, kolla på hur det såg ut i vårt stugsovrum efter det att vi dragit upp gipsväggarna där - så mycket trevligare med blått än grönt! Jaja... det är en långsam process att totalrenovera ett hus, det har jag ju lärt mig - så för eller senare kommer även det här rummet att lämna psyksjukhusstadiet & ta klivet in i B&B känslan som jag jobbar mot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0