Till de som gillar Itte Bitte Kitte kategorin!

Vi kör lite fluff-fokus så här på lördagsmorgonen! Mumin & Digby har ju som bekant samma pappa, men personlighetsmässigt är de LÅNGT ifrån varandra. Mumin är ofta eftertänksam, ibland lite självständig & ungefär lika formbar som lera - du kan liksom göra vad du vill med honom! Vifta med tassarna, sätta ner honom i en fotölj & han sitter där man satt honom... samtidigt kan han vara väldigt pushig på att han vill vara ute i trädgården & att vi ska VAKNA på morgonen. Digby, Digby är alltid bara glad. Han är antingen ett steg bakom dig eller ett steg framför, ibland också precis där du just håller på att sätta ner foten... Digby KRÄVER uppmärksamhet, gos & kärlek & är den mest nyfikna varelse jag någonsin stött på.
 
Båda älskar att vara inne i badrummet samtidigt som mig & de älskar att ligga på var sin kuddhög ute i solrummet & kisa mot ljuset.
Fast... Medan Mumin klarar av att ligga & bli fotograferad så har Digby inte riktigt den kapaciteten... står det en människa där & tittar på honom, ja då är det klart att man måste bort & hälsa!
& så här startar jag förövrigt nästan varje morgon - med två jättestora blå ögon som bara "Jag älskar dig, ska du vakna nu?" & en hel mängd morrhår som kittlar mina kinder. Det hade kunnat vara värre!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Sötnosarna! <3

Svar: Oh, det är ett ord jag måste lära Paul!
Ida

2013-04-27 @ 21:14:46
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0