Weekend Recap...

Vi åkte ut till stugan igår - vi hade tänkt jobba, men kände inte för det. Sure, vi putsade lite fönster & rensade ut lite källarskrot, men i övrigt ägnade vi merparten av vår tid åt att spela fia, gosa med Digby...
Sen drack vi lite vin & dansade foxtrot & idag har vi gått runt & inspekterat ägorna - det börjar hända lite saker på tomten! Petade ned en massa små lökar av varierande slag i höstas & tydligen har ingen ätit upp dem, helt otroligt! I vanliga fall äter ju de jäkla djuren (läs "den blivande kaninstuvningen") upp allt utom tomaterna, men tydligen smakar krokus inte gott nog!
Rabarbern har också börjat kämpa sig upp ur myllan - det tackar vi för! Förra året var nämligen första året de växte där upp, så då fick jag inte skörda något, men i år - i år blir det rabarberkräm!
Slutligen stod vi nere vid floden & oh-ade över hur högt vattnet går, typ 2 meter högre än vanligt skulle jag gissa på. Tur att huset ligger uppe på en kulle, hade ju varit så där kul om vi hade behövt springa runt med sandsäckar så som så många andra tvingas göra just nu (stora översvämningsproblem den här våren).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0