Bröllopssammanfattning lite längre tillbaka i tiden...

Medan jag väntar på att det ska dyka upp lite fler bröllopsfoton så tänkte jag visa hur det såg ut när vi köpte min klänning! Jag hade sett den på Davids Bridals hemsida & var rätt kär i den redan innan jag hade provat för första gången, men när dragkedjan väl var uppdragen fanns det INGEN återvändo. Eftersom klänningen var sjukt mycket billigare i USA än här i Canada drog vi över gränsen & köpte den där. Det här var den dagen vi var i Rochester:
Jag hade så himla tur att klänningen satt som hand i handske! Vanligtvis måste man lägga rätt mycket pengar på att sy om brudklänningar eftersom de beställs efter ens största mått men jag hade tur, alla mina mått stämde exakt med min klänning så jag behövde inte gå upp en storlek för att få in höfter eller byst (HAHAHA) utan kunde köra på med en klänning som var totalt oförändrad. Himla skönt! Fast jag såg att tanten i affären bet ihop lite surt, ofta måste man betala nästan lika mycket i förändringar som vad jag betalade för klänningen totalt & det är klart att affären gör mycket pengar på det... Men men, jag var glad! Glad & lite full i skratt eftersom Paul höll på & sa tokiga saker så att jag skrattade mig igenom hela klänningsprovningen! Eller, försökte se allvarlig ut & misslyckades totalt...
Alltså, jag vet att det bara är en klänning - vitt fluff med broderier, men jag ÄLSKAR den här klänningen något hejdlöst! Just nu hänger den hos farmor, men jag måste erkänna att jag saknar den liiite här hos mig. Hade liksom velat ha den nära så att jag kan gå & kika på den lite då & då. Fast, den klarar sig ju bra hos farmor också - så jag får helt enkelt vänta med att hämta hem den ett litet tag! Sen är planen att kränga på mig den en gång om året så att jag ser till att hålla vikten. Mamma kunde ju ha sin brudklänning på min bröllopsdag (mer om det sen) så banne mig om jag inte ska komma i den här lilla blåsan om 30 år jag med!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Wow, vad vacker du är!

Svar: Oj, tack! :) Vad gulligt sagt av dig!
Ida

2013-08-24 @ 07:22:53
Postat av: Alex

håller verkligen med Sandra! Så vacker!

Svar: & ni är båda så himla söta! :) Tack!
Ida

2013-08-25 @ 22:37:33
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0