Dinner with an ex...

Vet ni, jag får ofta lite höjda ögonbryn till svar när jag pratar om det faktum att Paul & jag umgås med hans exflickvän Sandra. Jag kan förstå det på sätt & vis, men samtidigt - de var en del av varandras liv under så lång tid, vi tycker alla om varandra & hon respekterar verkligen vårt förhållande & är kanske en av de personer som hejar på oss allra mest. Om man frågar Sandra om Paul & jag passar ihop är jag säker på att man fått ett JA så att det rungat i huset - hon är verkligen en champion för vårt förhållande & det tycker jag är så stort av henne & helt fantastiskt. I fall att folk har problem med det, ja då tycker jag faktiskt att det mer reflekterar deras trånga livssyn... Men nog om det, idag kom Sandra över på middag - hon ställde nämligen upp på oss jättemycket & fixade med huset medan vi var över i Sverige & vi ville helt enkelt tacka henne med en massa kyckling & potatis. Sandra hade dock andra planer...
HON ville skåla för att Paul & jag gift oss & tog med en liten flaska bubbel så att vi kunde göra det med klass - så himla sött av henne! Jag blev faktiskt i det närmaste lite tårögd... för jag tycker att det är så fint av henne att stötta så mycket & vara så glad för oss. I mean, folk som jag verkligen tycker, ja förväntar mig, ska vara glada för vår skull har gjort SÅ mycket mindre än vad Sandra har gjort. Utan att nämna namn, men vi har haft familj som närvarat på bröllopet & inte ens bemödat sig om att skriva ett fattigt litet grattiskort till oss två... men Pauls ex går all in... Man brukar säga att i nöden prövas vänner, jag antar att det gäller även när det kommer till konceptet i NÖD & LUST.

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Så kloka insikter till alla som lägger sig i andras sätt att förhålla sig till livet....å den FINA FLASKAN BUBBEL är kärlek och respekt:).....mums!


/Maria

Svar: Visst var det fint av henne?! Så himla omtänksam & fin gest tycker jag - gott också! :)
Ida

2013-08-22 @ 10:47:28
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0