Sweet - a suite!

Vi kom fram till vårt hotell (Hotel de l'Abeille) vid nio-tiden igår, sista gästerna att checka in & Paul såg väl lite trött ut när han kom inknatande i receptionen för att höra om vi kunde ha bilen där vi ställt den. Tjejen bakom disken frågade om han haft en lång dag & han svarade att det blivit mycket runtkörande eftersom vi är så nära slutet på vår honeymoon & det fortfarande finns SÅ mycket vi vill se. När vi sen båda kom indragandes med våra väskor, ja då hade hon uppgraderat oss från standardrummet till det största rum de hade ledigt för att fira att vi gift oss! Så himla snällt & så sjukt glad man blir för den typen av vänlighet! Så nu bor vi i det här söta rummet som kommer med blomsterlådor utanför varje fönster:
Alltså tapeterna... jag måste försöka hitta en rulle eller två att ta med mig hem innan vi åker! Har ju lite renovering kvar att göra ute i stugan & tänker att en äkta fransk fondvägg hade varit ett bra sätt att hålla motivationen uppe!
Sen hade någon jättegärna fått göra om badrummet i den här stilen också (gärna med tillhörande franskt fönster samt gigantisk dusch - som dessvärre inte syns här på fotot)...
men jag förväntar mig inte direkt att någonting har hänt ute i stugan sen jag lämnade i juli. Eller, vår groundhog har säkert varit väldigt aktiv men sist jag checkade var de inte direkt kända för sina kakel-läggar talanger.

Kommentarer
Postat av: Jo

Gud så gulligt! Alltså främst att uppgradera er men rummet är det också =)

Svar: Jag blev så himla glad, först för att hon var så gullig som tyckte att det var viktigt att fira oss lite - sen när jag kom in på rummet & såg hur sött det var! Överlag har vi haft sjukt bra flyt med våra hotell, bara natten i Nantes som lämnade mer att önska. Vad vi lärt oss av detta... att MOI bokar hotellen! :)
Ida

2013-08-12 @ 14:37:36
Postat av: Maria

Då är det dig vi hör av oss till inför nästa reseäventyr;))

Svar: Eller så låtsas ni bara att ni är på bröllopsresa!
Ida

2013-08-13 @ 11:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0