Viktiga middagsbeslut...

Först av allt, vi bor på det sötaste lilla ställe man kan tänka sig - våra värdar är helt underbara! I mean, hur många hotell har ni bott på där någon knackar på er dörr & kommer in med två glas vin & lite tilltugg? Har i alla fall aldrig hänt mig förut! Fantastiskt rödvin & urgoda små rödbets/sötpotatischips - till & med jag tog ett par!
Vi fick dessutom en middagsrekommendation till ett ställe som var gudomligt! Jag vet att det blir hur mycket mat som helst i bloggen just nu men maten här är liksom bortom allt - jag bara dör lite i matkoma efter varje middag. Idag blev det räkor med quinoa till huvudrätt, helstekt fisk med zucchini & tomat till huvudrätt & äppel- & jordgubbssallad till efterrätt.
Till det... viktiga diskussioner & lite nya tvärvändningar på hur vi ska ta itu med saker & ting framöver. Det känns osäkert, lite ledset fast ändå bra... väldigt mixat helt enkelt, men det känns som den bästa utvägen just nu. Återkommer till det imorgon, då ska vi även försöka beta av lite fler slott, vi har fått ett par rekommendationer som verkar bortom allt fantastisk!

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Åååhh, vad fint ni har det:) Ni verkar ha prickat in finaste hotellen till skillnad från oss när vi var iväg. Hoppas allt löser sig till det bästa för framtiden -såklart det gör! Å att någon genuint ond har haft värsta sommaren i sitt liv;)) Karma. Fortsätt njut båda!

Svar: Vi har haft fantastisk tur med hotellen, det brukar ju vara lite hit & miss - ibland ser det väldigt fint ut men är uselt... Ikväll är vi inkvarterade på ett ställe som är lite både och!
& skål för karma! Kram!
Ida

2013-08-10 @ 10:58:30
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0