Klarade mig precis upp!

Befinner mig i norrland nu, med internet igen! Fast det var på håret att jag tog mig hit, stormen Sven höll alldeles på att sätta krokben för mig. När vi vaknade på morgonen var allt lugnt & stilla, men sen började snön falla medan jag var på väg ut mot Arlanda. Väl där tog det inte lång tid innan det var vitt utanför fönstret - när vi väl satt i planet fick vi därför börja med en total avisning. Inte bara vingarna alltså utan hela flygplanskroppen, sen hade de bara en fungerande landningsbana så det blev till att köa. Nästan en timme sena blev vi, men det gör ju inte så mycket i sammanhanget med tanke på att jag kunde ha blivit fast på obestämd tid. Det hade varit lite jobbigare, när man peppat igång sig själv på att NU SKA JAG UT & FLYGA. Då vill man ju bara få det avklarat. Anyway, iväg kom vi & nu har jag ätit köttsoppa & köttbullar & tittat på skidskytte med ett getöga. Blir inte så mycker mer norrland än så!
 
Vad jag gjort i Stockholm under de senaste dagarna förresten? Lekt husfru åt Josefin & lagat: saffransbullar, kycklinggryta, köttfärslimpa, crepes, ugnsbakade grönsaker & gubbröra i tunnbröd. Sen har vi druckit rödvin & fyllehängt tavlor & spegelväggar - ungefär en så perfekt visit som jag bara kan tänka mig med andra ord!

Kommentarer
Postat av: Jo

Japp, jag kommer inte behöva svälta den kommande veckan =)

Svar: Bra, det hade ju varit jättehemskt om du behövt göra det. Bra att arbeta upp matintaget lite inför julen också så att du får plats med allt gott på julafton!
Ida

2013-12-08 @ 11:41:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0