Konfetti?

Satt just & pillrade med de små kuvert som jag köpt för konfetten jag gjort till bröllopet. Försöker bestämma om jag ska handskriva "To Toss" på dem eller om jag kanske ska försöka få tag på en stämpel & trycka dit det på alla kuvert (era åsikter mottages tacksamt).
Anyway. Blev lite osäker på om man får kasta konfetti på kyrkobacken. Ris kastar ju folk, men det känns lite mindre som "skräp" än vad papper gör. Är det någon som varit på ett bröllop med konfetti, blev kyrkovaktmästaren galen av ilska över pappersbitarna eller var det ok?

Kommentarer
Postat av: Alex

tror både handskrivet och stämplat kan bli väldigt fint (om du har fin handstil ;) skulle jag göra de skulle de inte bli vidare snyggt alls). Vet inte hur många du behöver göra och hur mycket annat du ska fixa, men de verkar ju smidigare och mindre jobbigt med stämpel.

Vad de gäller konfetti tror jag de är lite olika från kyrka till kyrka. Har läst något om de på bröllopstorget, och vissa tycker inte om de alls. Antar att de beror lite på hur många bröllop de har och så. Om de har ett till bröllop en halvtimme efter så uppskattar de nog om de inte behöver sopa hela kyrkbacken emellan. Bäst är nog att ringa och fråga.

Svar: Behöver inte göra så jättemånga, 35-40 bara, så det känns helt överkomligt. Paul pratar nu om att göra en egen stämpel, så diskussionen lär fortsätta! Viktiga saker det här! :) Ah, & jättebra att du har läst lite om konfettiproblematiken. Kyrkan är väldigt liten, så jag tror inte att det kommer att vara direkt kö på att gifta sig den dagen - så jag hoppas att jag kommer undan med det. Fast, som du säger, jag borde maila kyrkoherden & fråga.
Ida

2013-01-17 @ 23:32:59
URL: http://swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0