Lite mer brudklänningar!

Tjoho! Mamma har rapporterat att hennes & pappas Save The Date har kommit fram. Nu väntar jag bara på rapport från ett par till (Jo?) & sen så kan jag fota & lägga upp här på bloggen! Eftersom mitt liv känns trevligt igen har jag fått tillbaka lusten till brudklänningar (jupp, den var helt frånvarande förra veckan). Hittade en sida med klänningar i äldre model & känner mig lite nyfiken på input. Vilken tycker ni bäst om?
 
Margarete
Kanske Astrid (mest för att farmor ju heter så!)
Eller Evelyn?
 
Oki, eller den här - bara för att den också känns gammeldags men samtidigt kanske lite mer tidlös...

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Ingrid gillar evelyn skarpt!

Svar: Min favorit av de tre, gillar baksidan så mycket! Nästan så där så att jag är frestad att beställa efter den. Fast inte säkert hur man löst bh-frågan...
Ida

2013-01-22 @ 08:56:29
Postat av: Matilda

Var fröken Jansson inte tillfreds med hur Greta-klänningarna såg ut när hon provade dem?

Svar: Nja, de var ok - men de föll så där. Med tanke på att de kostar 7000 st kändes det liksom lite väl häftigt när det verkligen inte var någon WOW känsla på det hela. Så klännings-jakten fortsätter!
Ida

2013-01-22 @ 14:22:17
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Jo

Men den med långa ärmar, var det Greta? För den var ju jättefin =) Dessa var också helt fantastiska och jag skulle också nog säga Evelyn. Med den sista länken kom jag inte till någon klänning utan bara till flera alternativ.

Ang BH-frågan så finns det utan axelband och utan rygg. Kolla här http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/underkl%C3%A4der/bh-toppar/freebra-184/strapless-bra-silicon-184002-12/

KRAM!!!

Svar: Jo, den var ju fin (Gretas Hanna i blått var den jag testade), men den var ju inte så där att vi slog ihop händerna & ÅHade. Mer nyktert "Det var ju fint" & that was it... Känner att jag vill ha kanske liiite mer glamfaktor på det hela. :)
& WOW - den BHn... saknar liksom ord. Fungerar de?! Måste nog nästan skicka efter bara för att. Jag ser liksom på den & kan inte få ihop i huvudet hur den ska få saker & ting att sitta. Men tack!
Ida

2013-01-23 @ 13:24:07
Postat av: Jo

Just, jag har fått mitt save-the-date och det var sååå fint och fiffigt =) TACK!

Svar: Yey! Skönt att höra att de kom fram & inte FASTNADE på insidan av någon plåtcontainer! :)
Ida

2013-01-23 @ 13:24:42
Postat av: Jo

Det är sant, en vill ju ha mer WOW när det kommer till brudklänning.

Haha, det fanns ju verkligen risk för det. Tur att det var ett tjockt kuvert, kanske motverkade det =)

Svar: Um, jag funderade rätt mycket på det & kom fram till att det måste till åtminstone någon liten detalj så att man inte känner sig som en lucia.
Av alla kuvert så stoppade jag ett kort åt fel håll... magneteffekten satte in på direkten. Så jag var lite orolig!
Ida

2013-01-23 @ 15:32:41
Postat av: Jo

Jag är också lite fascinerad av den BH:n, har själv inte testat. Om du beställer en så får du berätta hur den funkar och känns.

Svar: Jättefaschinerad - den är liksom lite "alien planet". Får kanske skicka efter en hem till Sverige om jag åker hem i vår.
Ida

2013-01-23 @ 15:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0