Our Save the Dates!

Ok, nu har det börjat komma in så många rapporter om våra Save The Dates att jag inte längre kan hålla mig - så här är de!
Vad jag älskar med våra STDs (Jo, jag tänker använda den förkortningen trots allt - den ÄR allmänt använd i bröllopssammanhang här!) är att de är magneter. Så bara att smälla upp på kylskåpsdörren & så sitter de där. Är egentligen en motståndare av kylskåpsmagneter, MEN... i det här fallet kändes det som en så annorlunda idé att jag nappade på direkten. När sen Paul gillade dem så var det inte så mycket snack om saken. Det enda jag ångrar med dem är att vi inte beställde efter tillräckligt många för alla som vi ska bjuda in. Nu blev det mest delar av familjen samt några vänner.

Kommentarer
Postat av: Alex

Jättefina! Har nog lite av de där graviditets hormonerna ändå, för jag blev allt lite tårögd =P Hoppas de blir massa bröllopsprat här på bloggen! Längtar ihjäl mig efter att få börja planera på mitt sen igen

Svar: Score, made the pregnant lady cry! :) Nej men allvarligt, tack - jättekul att höra att du tycker de är fina. Kommer självklart att bli mer bröllop framöver, speciellt när jag kan börja pyssla mer. Vi har varit tvungna att ta det lite lugnt så här långt, men jag hoppas att vi snart kan sätta igång mer effektivt. Sen är det ju bara för dig att höra av dig längre fram om du har några bröllopsfrågor!
Ida

2013-01-23 @ 08:48:34
URL: http://swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Jo

Haha, då är det ok =)

De är verkligen jättefina och jag fick ur mig ett litet glatt åh! vid upptäckten att det var magneter =)

Svar: Det är så mycket lättare att bara skriva STD, så jag tänker ignorera den andra betydelsen! :) Hur kom du på att det var magneter? Lite nyfiken, för farmor mailade & tackade för det fina kortet så jag fick skriva tillbaka & förklara att det var just en magnet. Lite nyfiken bara på processen hos dig. :)
Ida

2013-01-23 @ 13:37:42
Postat av: Jo

När jag märkte att den var tjockare än ett vanligt kort så tänkte jag på vad det var gjort av och upptäckte det då.

Svar: Oki! Nej för vi visste ju vad de var när vi beställde dem, men vi funderade båda på om folk skulle förstå hemma. Jag är inte hundra på om jag gjort det själv.
Ida

2013-01-23 @ 15:37:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0