Skillnad...

Utan att gå in så där jättemycket på detaljer så har det här med att hitta en festlokal för bröllopet varit ett litet äventyr i sig... Någon gång i våras bytte vi tex från lokal A till lokal B. Lokal B råkar vara en byagård som ligger en lite dryg mil från vår sommarstuga, så det har hela tiden känts som om jag haft en anknytning till stället fastän jag aldrig varit inne i huset. Tills igår då, då vi åkte dit hela bunten för liten rundvandring. Huset är jättestort, med två lägenheter + ett övernattningsrum på övervåningen & bagarstuga i källaren. Själva festen kommer dock att äga rum på markplan, med fokus på dessa två rum:
 
Stora salen
& lilla salen
Det finns lite fix att göra för att få det mer som jag vill, typ rulla undan mattorna & flytta bort lite krukväxter & så - men på det stora hela kände jag mig väldigt nöjd när jag stod där ute i går morse (sen om man hade fått önska önska runt i ring så hade ju andra stolar varit toppen, men det kan jag leva med). Det kändes liksom "Paul & jag", inte så jättestort & flådigt utan mer naturnära & mysigt.
 
Sen åkte vi ut till lokal A för att diskutera lite matfrågor (de ansvarar forfarande för catering) & efter det kändes byagården närmast som ett slott. Är så själaglad för att vi bytte lokal. Det räckte liksom med att det första jag såg när vi kom till lokal A var en man med ett jättestort spindelnät tatuerat över sitt ena mansbröst... Nu hade vi ju förvisso haft hela den lokalen för oss själva om vi varit där, men det kändes som om tatuerade manstuttar inte var gick alldeles stick i stäv med det stället... även om de nu hade väldigt naturnära inslag där med, så som en galande tupp under verandan. Så himla skön känsla av att vi valde rätt, för jäklar vad jag har velat fram & tillbaka & bara känt det som om jag var jobbig när jag ville byta!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hur många gäster är ni? :)

Svar: Bara typ 35, så rätt litet bröllop & som farmor alltid säger "finns det hjärterum"... :)
Ida

2013-07-29 @ 09:18:31
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0