WTF Guldfynd...

Sagan om min ickepassande vigselring rullar vidare - den går ju bara på om man för våld på sig själv, så nödlösning var tvungen att hittas på. För jag kan ju inte stå i kyrkan med en symbolisk ring eller typ skaka hand så som det var på förslag att man skulle göra på 70-talet!
 
Så idag knatade pappa & jag till Guldfynd för att köpa samma ring fast i silver. Den finns bara inne i en enda storlek, 16,  som gick på & kändes bra, om än liiite lös. Jag ber tjejen bakom kassan att mäta min förlovningsring igen, den är storlek 15 - samma som vigselringen. Frågar tjejen bakom kassan hur det kan komma sig att jag inte får på vigselringen fastän det är samma storlek & hon svarar att det är för att tjocka ringar, så som min vigselring, måste beställas en halv storlek större. Jag svarar att det hade varit trevligt om de kunnat informera mig om detta när jag la ordern & hon bara "Jo, men det är ju problemet när man lägger beställningar & inte kommer in i person. Då informerar vi inte om sånt".
 
Vad i HELVETE - så om man lägger en order, då undanhåller alltså Guldfynd viktig information på rent djävulskap?! När butiksansvarig är tillbaka tänker jag gå dit & fråga hur mycket detta kommer kosta att fixa & om jag måste betala för "reparationen" själv, då tänker jag fan ta min business någon annanstans för tid & evinnerlig evighet!
 

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Men gud vilken fantastisk service...NOT! När jag och min man gifte oss för snart 19 år sedan glömde vi min vigselring hos frisören. Jag var enda kunden och när vi 1 timme efter kommer på detta gick det inte att få tag i någon som kunde låsa upp!! Fatta mardrömmen. Jag hade en annan guldring som jag "ärvt" av min mamma, vilken fick agera stand in-vilken jag tyvärr tappat några år senare. Dock..om 1 år firar vi 20-årig bröllopsdag...ring eller inte;) Den riktiga vigselringen??...alldeles för liten numer men i fin ask och en ny gjord med kärlek. Lycka till med allt -och vår Frankrikeresa var fantastisk! Kram Maria

Svar: Men eller hur, jag höll på att få krupp där inne på guldfynd - samtidigt så lönar det sig ju inte heller att få ett totalt utbrott på en stackars tjej som uppenbart inte har så bra koll på saker & ting.
Nej så hemsk! Måste ju ha varit panik när du upptäckte det, tur att du hade något annat som gick att använda, & gift blir man ju som sagt även utan ring. :) Ledsen att höra att du tappade din mammas ring dock, jag vet ju väldigt väl hur jobbigt det känns att förlora något sånt viktigt. Ingen chans att du kan hitta din ring i någon vrå, så som jag gjorde med min ring?

Vad roligt också att höra att resan gick så bra, jag har svårt att förstå att vi alldeles snart ska vara i Frankrike vi också! Kram!
Ida

2013-07-22 @ 22:09:45
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0