Vågar jag?

Här i Nordamerika är det världens hype på en site som heter Etsy. Helt enkelt är det en köp & sälj sida för pysslare & häromdagen sa Paul "Du, varför försöker du inte sälja lite inbjudningar etc vid sidan av? Du tycker ju att det är så himla roligt & tänk om du kunnat tjäna en dollar eller två på det?". Det där har snurrat runt i huvudet på mig sen dess... Vågar man sig på något sånt? Inte för att det kostar att testa, men jag är väl mer orolig för att folk ska titta på det jag skapat & bara trött skaka på huvudet. Man vill ju inte lägga upp något till försäljning om alla andra tycker att man är helt pinsamt dålig! Så jag tänker fråga er, ni är ju ett par & ni har ju sett lite saker jag gjort... Tycker ni att jag är tillräckligt bra för att våga? Rent hypotetiskt, hade ni kunnat hosta upp en 10-15 kr för ett sånt här kort om ni legat i startgroparna för att gifta er (alla detaljer har jag målat för hand)?
 
Eller kanske ett i rosa toner om man gillar det bättre:
Eller något mer resebetonat?
Dessa hade tryckts som vykort i tjockt papper & med mer info på baksidan. Alltså, jag försöker verkligen inte sälja till er på bloggen nu - det hoppas jag ni förstår. Men en liten marknadsundersökning kan vi väl kalla det för!

Kommentarer
Postat av: Jo

Det tycker jag absolut att du ska göra! Jag tyckte verkligen om den översta, ser mycket proffsig ut och den sista har humor som många nog uppskattar =) Go for it!

Svar: Tack Jo! Jag tror faktiskt att jag ska ge det ett försök i alla fall, då har jag ju i alla fall provat! Min favorit är förövrigt ryggsäckarna - hade jag gjort mina egna STDs så hade jag nog kört på det. Fortfarande som magneter dock, jäklar vad jag gillar det konceptet!
Ida

2013-06-06 @ 23:04:36
Postat av: sandra

Amen, skojar du.. det är klart du ska köra på det! Den sista är även min favorit :) Grymt duktig!

Svar: Åh tack! Vad glad jag blir att få höra det - för jag blir alltid så himla tveksam till sånt här eftersom jag inte har någon utbildning att stötta upp med. Kändes tex jättejobbigt att placera ordern för våra bröllopsinbjudningar, jag tyckte ju att det var fint men var rädd för att alla andra skulle tycka att det såg för hemma gjort ut.
Så jättetack för att du är så snäll & tar dig tid att lämna en kommentar!
Ida

2013-06-07 @ 03:45:50
Postat av: Målvaktsmamman

Äntligen!!! Jaaa, det är ju nästan så jag måste gifta mig en gång till:) Du är grym Ida -våga!

Kraaam Maria

Svar: Åh, tack! Jag testar, fungerar det inte så har jag i alla fall försökt!
& hihi... Jag hade velat se hur den diskussionen hade gått mellan din man & dig! Typ "Älskling, vi måste förnya våra löften så att vi kan stötta Idas nya jobbprojekt!". :)
Ida

2013-06-07 @ 11:05:29
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Målvaktsmamman

Hahahahahaha....det kanske hade blivit skilsmässa!! Har du några kort för det kanske??....hahahahahaha..

2013-06-07 @ 16:40:18
URL: http://www.malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Alex

Absolut! Du är ju grymt duktig. Skulle du börja med sånt så lägger jag gärna in en beställning när de är dags för Isabellas dop och för vårt bröllop!

Svar: Tack! Vad hade du velat se för inbjudan till Isabellas dop? Finns ju så många olika typer av inbjudningar! Jag hade kunnat göra ett par utkast & så kan vi ta det därifrån om du tycker att det ser ok ut.
Ida

2013-06-08 @ 20:08:44
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Camilla

Go fot it! Du är alltid duktig och gör fina saker när du pysslar :)

Svar: Tack! Jag ska faktiskt prova, så får vi se om det bär eller brister!
Ida

2013-06-11 @ 10:42:42
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0