Oväntat gråtsammanbrott...

Så idag var verkligen en dag att fira, inte bara för att det är vår nationaldag men även för att världens bästa blivande blomsterflicka, ELSA, blivit storasyster till en liten Edith! Så fantastisk!
 
Jag var med andra ord TOTALT beredd på att fira när Paul väl kom hem. Vi snackar strutsbiffar, bakad sötpotatis, getost & bubbel på kylning. Paul poppar flaskan, jag sträcker fram glaset, han börjar hälla & samtidigt trycker han med andra handen på en knapp på telefonen &... Du Gamla Du Fria börjar spela i vardagsrummet. Jag tappade det. Tappade det totalt. Försökte le en halvsekund eller så, sen drabbades jag av någon slags hundraprocentig känslostorm & började gråta.
 
Paul fick panik & bara "Honey, is it the wrong version?! I am so sorry! I got the wrong one didn't I?!"
 
& jag fick liksom inte ens ur mig ett "nej" jag bara hulkade. Med andra ord, Ida längtar hem, mycket. För jag brukar inte vara den som gråter i första taget, men Sverige... Sverige har den effekten.

Kommentarer
Postat av: Jo

Sverige saknar dig med så vilken tur att det inte är så lång tid kvar innan du är här! =)

KRAM!!!!

Svar: Alltså, det var ju lite pinsamt... Vanligtvis vet man ju med sig att man ska börja gråta & bygger upp det hela lite, men här var det verkligen från 0 till 100 på ett par sekunder. Blev helt överrumplad själv!& ja, väldigt tur - bara lite mer än en månad kvar nu! Kommer till Stockholm på dagen den 17e & stannar till den 19e. Måste hitta något mamma kan ha på sig på bröllopet. Kommer du vara i stan då? Hoppas! KRAM!
Ida

2013-06-07 @ 09:41:18
Postat av: Jo

Yes! =)

2013-06-07 @ 20:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0