Pyssel terapi...

Som vanligt när min ex-handledare är i farten så faller jag tillbaka på att göra sånt jag älskar. Det hjälper att hålla huvudet över ytan om jag bara får hålla händerna sysselsatta med kameror, klister, garn eller pennor! I mean... jag har i princip egenhändigt satt ihop & publicerat en kokbok på 130 sidor under min PhD. Det talar kanske lite om hur olycklig jag varit på jobbet... Anyway, idag beslutade jag mig för att pimpa kuvert - små kuvert som vi ska använda för bröllopskonfetti. De är rätt söta i sig själv, men jag gillar att ta en färdig produkt & sedan fixa till den lite. Inte helt hundra på vad nästa steg ska bli, men jag tycker att de utstansade hörnen är en bra start!

Kommentarer
Postat av: Jo

Kära, kära vän! Du har all mitt stöd och snart är du i Sverige igen och kan tanka lite pepp. Försök så mycket du kan att inte låta en liten, bitter man ta ifrån dig din kämpaglöd. Du är så mycket bättre än honom! Du är en amazon och han är en liten liten mygga som du smäller och matar Digby med.

Storaste kramen till dig!!!

Svar: Nej, inte forgifta Digby!
Men tanken pa att jag snart ar i Sverige, den hjalper! KRAM!
Ida

2013-06-29 @ 15:27:34
Postat av: Jo

Hmm, tänkte inte på det. Tänkte att Digby då kan smälta honom till inget, eller han skulle ju bli del av antingen spyan eller bajset... Vilket som funkar för mig =)

Svar: Fast jag maste ju ta itu med det vilket fall som, battre halla min lilla palspuff borta fran ondskan!
Ida

2013-06-30 @ 00:14:01
Postat av: Jo

Sant... Ok då =)

2013-07-02 @ 19:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0