Uppdatering på stugfronten!

Det ser kanske inte mycket ut för världen, men vi är nästan klara med det mellersta sovrummet i stugan!
Det har tagit hur mycket tid som helst att ta sig till det här stadiet eftersom alla bjälkar i det här rummet var lite off eller lite sneda, så varje gipsplatta har i princip fått specialsågas. Drygt. Det enda vi har kvar nu är att borra fast de två panelerna närmast väggen samt sätta gipsskivorna kring fönstret. Sen kan vi börja sätta på puts & efter puts kommer måla & golv & sen är det bara finlir kvar! Så som att byta taklampan... den som vi har nu ger mig rysningar efter ryggen. Dessvärre så finns det ju få saker så fula som just taklampor... men jag tänker att denna kanske fungerat. Om inte annat så är den i alla fall billig!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Blev trött av att bara se detta :) haha...men kul ändå att ha nåt att pyssla med tillsammans!

ps. Kollade med min syster (som inte går folkhögskolan, utan gymnasiet. Hon hade ett par år där hon strulade lite och blev skoltrött så hon är en "äldre" gymnasist :)) och de som går media bor nere i Sala där vi är i från. Jag hade blandat ihop dem med vänner som hon har i Älvsbyn! Jag är senil dement och gammal tydligen!

Svar: Paul & jag älskar att jobba på projekt ihop där det syns att vi åstadkommit något, så stugan är perfekt. Även om det vissa dagar verkligen känts lite övermäktigt. :)
& ingen fara med fotografibiten, jag har sedan länge förlikat mig med att inte ha en professionell fotograf för själva bröllopet.
Ida

2013-06-17 @ 17:40:57
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0